Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza HUBERT HURKACZ - DOMINIC THIEM 22.09.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Na brzoj podlozi dvoranskog turnira u Metzu, danas se sastaju Hurbet Hurkac i Dominic Thiem, povratnik nakon duge pauze zbog ozljede.

Ako gledamo samo renkinge ovih dvojce igrača, jasno je da je Hurkacz u prednosti, no Thiemov renking koji je trenutno izvan TOP200 je izazvan ozljedom i dugim izbivanjem s teniskih terena, a ne njegovim objektivnim manjkom kvalitete.
Thiem se polako vraća ove sezone. Nakon jako teškog starta, imao je jako dobre nastupe na zemljanim podlogama, prvenstveno na domaćem terenu u Kitzbuhelu, a i ovdje u Metzu je započeo jako dobro.

U prvom kolu, Thiem je eliminirao Richarda Gasqueta koji je sjajan igrač u dvoranskim uvjetima iako se za taj susret može hladno reći da mu je Gasquet poklonio pobjedu jer je Francuz imao prednost od brejka u oba  seta, da bi se samo, kako je set odmicao, sve više i više raspadao. Gasquet još nije na razini na kojoj je bio nekoć i veliko je pitanje hoće li se ikada vratiti u gornji dom svjetskog tenisa.
 

 
Za Thiema sam siguran da hoće i to vrlo brzo, no  u ovome trenutku, u dvoranskim uvjetima, mislim da je poprilično nedorastao protivnik igraču kao što je Poljak. Hurkacz ovu sezonu na brzim podlogama igra sjajno, kao uostalom i prošlu. Podigao je igru ne reternu koja mu je bila rak-rana ranije, a uz to, postao je dsota sigurniji na svom početnom udarcu. Od ove godine ima sve manje crnih rupa na svom servisu, što dovodi do toga da često mečeve završava bez dopuštene brejk lopte na svoj servis.

Vjerujem da Thiem danas ispada. Previše je nesigurnosti u njegovom servisu da ga barem ne bi izgubio jednom u svakom setu što će biti više nego dovoljno da Hurkacz upiše laku pobjedu.

Za 10 unita uloga pobjeda Huberta Hurkacza je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 


TIP DANA: POBJEDA HURKACZ  @ 1.40 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA