Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza IGOKEA - CEDEVITA OLIMPIJA 19.11.2022

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Ove subote, u sklopu 7. kola natjecanja, nakon reprezntativne stanke, ABA liga se vraća na naš Portal. Utakmica koju smo izabrali za vas igra se s početkom u 19:00 u Laktašima, a snage će odmjeriti domaća Igokea i gostujuća Cedevita Olimpija Ljubljana.
Igokea je počela sezonu prilično dobro. Imaju samo jedan neočekivani poraz, a to je onaj u prvom kolu od Mornara kada ih je Russel iznenadio s 41 ubačenim poenom, te još jedan unaprijed programirani od Zvezde na domaćem paketu gdje su, usprkos porazu, pokazali jako dobru košarku.

Kao i prethodnih sezona pod trenerom Bajićem, koji je po meni jedan od najpodcjenijih balkanskih stručnjaka, Igokea igra jako dobro. Imaju igran sistem koji nadopunjuju sukladno mogućnostima koje imaju u tom trenutku, svačija uloga na terenu se uvijek zna, a uz to uvijek imaju strašno dobru obranu i barem dva beka koja mogu u seriji zabijati iz izolacije.

Ove godine su kao strance doveli Crawfdorda i Raya koji imaju debelo iskustvo, a od ranije je tu Antabia Waller koji je već postao domaći jer je u Igokei tri godine. Ovoga tjedna, napustio ih je startni centar Stephens koji je otišao u Sassari, a ta rupa još uvijek nije popunjena, tako da će Igosi samo s Tanaskovićem kao visokim igračem dočekati Cedevitu, jer se još jedna četvorka, Mario Nakić, povrijedila već ranije i neće ga biti do kraja sezone.
 
 


Cedevita na igra dobro i također ima dosta problema s ozljedama. Neće ponovo biti Dragiča i Matkovića koji su duže vrijeme out, no mislim da Cedevita ima svoje šanse u ovome duelu.
Igosi ne mogu domiirati pod košem, jer su i oni tanki s ljudstvom u reketu, a vanjska linija Cedevite je ipak nešto bolja nego li je ova Igokee.

Vjerujem da Cedevita može do pobjede, value na goste postoji i treba ga ispratiti.

Za 5 unita uloga pobjeda Cedevita Olimpije je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: POBJEDA CEDEVITA OLIMPIJA LJUBLJANA @ 2.05 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA