Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza ITALIJA - UKRAJINA 12.09.2023.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Ovoga utorka, s početkom u 20:45, reprezetacija Italije na svome terenu dočekuje izabranu selekciju Ukrajine u meču u kojem niti jedna niti druga ekipa nemaju pravo na kiks.

Utakmicu uživo možete pratiti na streaming portalu BET365 kladionice, sve što je potrebno napraviti je registrirati se na BET365 preko linka na našem sajtu, kojeg možete pronaći nešto ispod ove kratice teksta.

Nakon 2021. godine, u kojoj su osvojili Europsko prvestvno prilično dominantnim nastupima, Italija je nestala s mape. Nisu se kvalificirali na Svjetsko prvenstvo, bolja od njih je u razigravanju bila Sjeverna Makedonija, a ni u ovim kvalifikacijama baš ne cvjetaju ruže talijanima.
Italija se trenutno nalazi na 3. mjestu svoje kvalifikacijske skupe. Engleska se već odvojila na prilično veliku prednost i za očekivati je da će Englezi osvojiti ovu grupu, dok će se do samog kraja voditi veliki borba između Italije i Ukrajine, današnjih suparnika.
 
Italija je za sada odigrala 3 meča. Izgubili su doma od Engleske, pobjedili Maltu na strani, da bi u još jednom gostujućem meu odigrali siromašan remi protiv ekipe Sjeverne Makedonije. S druge strane, Ukrajina je do sada odigrala 4 utakmice. U ta 4 susreta, bili su bolji od Malte i Makedonije, dok su u dvomeču s Engleskom jednom poraženi, a jednom izvukli remi.

Iako je Ukrajina ozbilja  reprezentacija s nekoliko igrača visoke europske klase, vjerujem da je Italija shvatila da im je voda došla do grla i da trebaju početi igrati jer će u protivnom propustiti još jedno veliko natjecanje, što bi bilo katastrofa za ovu veliku nogometnu naciju.

Vjerujem da Talijani neće ništa prepustiti slučaju te da će slaviti u ovome meču bez velikih problema.

Za 10 unita uloga pobjeda Italije je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA : POBJEDA ITALIJA @  1.50 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA