Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza ITALIJA - WALES 20.06.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Na ovome Euru smo do sada vidjeli jako puno iznenađenja. Francuska nije pobjedila Mađarsku, Engleska Škotsku, dok se Španjolska dva puta izblamirala posijedom protiv Švedske i Poljske.

Niti jedan tim nije pokazao nekakvu extra igru, niti jedan, osim Italije. Ovo što Italija igra u ovom trenutku je vrhunac nogometa u Europi. Mancini je odradio sjajan posao. U rosteru talijana nema velikih zvijezda niti nekih extra klasa, ali su skup sjajnih nogometaša dolično vođenih s klupe. Dovoljan indikator je to da Italija nije poražena skoro 3 godine u kontinuitetu, te da su na ovome Euru na omjeru 6-0. Onih 37-4 iz kvalifikacija su ipak priča za sebe. Ovakva ofenzivna moć, i to ne kao produkt extra klase igrača, već kao čisti sistemski proizvod, nije odavno viđena na travnjacima velikih natjecanja.

Tko je mogao prije samo dvije ili tri sezone zamisliti da će udarne igre Italije biti igrači Sassuola. Locatelli i Berrardi su strašno prodorni, igraju moderan nogomet bez pretjeranog kompliciranja, a kada treba kreacije, Talijani imaju Insignea, Chiesu, Jorginha...
Iako oduševljavaju igrom u napadu i brzom tranzicijom, ne treba smetnuti s uma da je Italija strašna defenzivna momčad. Možda se u tom dijelu i najbolje vidi izbornički genij Mancinija. 
Spojio je starosjedioce Chiellinija i Bonuccija s strašno potentnim bekovima, iskoristio  njihovu dominaciju u skoku na oba kraja terena i odlično zatvaranje prostora te ih postavio u pozicije u kojima njihov nedostatak brzine ne dolazi do prevelikog izražaja i to mu se maksimalno vraća.
Wales je također pokazao solidnu igru. Izvukli su živu glavu protiv Švicarske da bi onda prilično lagano savladali raspalu Tursku. Iako se jako dobro kreću i zatvaraju prostor, Wales je knjiga koju možemo staviti na dva slova, Balea i Ramseya.

Iako su se kroz ove kvalifikacije i drugi uključili u aktivniju igru, ako zatvoriš ovu dvojcu, Wales je ekipa koja nema višu europsku klasu u svojim redovima, i onda su prilično lako pobjedivi. Italija ima i igrače i sistem u upravo za to, a u prekidima, koji su inače Walesova snaga, ne bi trebali imati problema jer gore navedeni stoperski dvojac kod Italije to generalno čisti jako dobro.

Mislim da Italija slavi i to bez većih problema.

Za 10 unita uloga pobjeda Italije je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 
TIP DANA: POBJEDA ITALIJA @ 1.50  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA