Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza JACK SOCK - CONSTANT LESTIENNE 22.06.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
U drugom kolu kvalifikacija za nastup u glavnom ždrijebu Wimbeldona, danas na rasporedu imamo duel između američkog predstavnika Jacka Socka i Francuza Constanta Lestiennea.

Iako su oboje 1992. godiše, ova dva tenisača su za sada imala kompletno različite karijere. Jack Sock je nekada bio američki broj jedan i defintivno jedan od 15-20 najboljih tenisača na svijetu, no 2018. godine nakon ozljede se sve promjenilo. Igrač koji je uvijek spadao u sam vrh favorita na svim turnirima s brzom podlogom, osvajač Olimpijske medalje u parovima i mješovitim parovima od ozljede nikada nije bio isti. 2017. godine je bio 8. na svijetu, što mu je bio i renking karijere, a danas životari negdje oko 100. mjesta na ATP tablici.

Francuz Lestienne nikada nije bio tako visoka klasa.Renking karijere mu je 142. pozicija na ATP ljestvici, a najbolje igre i rezultate je pružao na sporijim, zemljanim podlogama. Po stilu igru je klasičan prašinar s nešto boljim servisom, no kao igrač se nikada nije probio niti do ATP razine, njegov level su ITF i Challanger turniri.
 

 
Na travi, Lestienne nikada nije imao pretjerano uspjeha. Najveći doseg je ostvario prošloga tjedna kada je Ilkeyu prošao prva tri kola da bi u polufinalu bio zaustavljen od današnjeg protivnika, Jacka Socka.

Iako Sock nije na vrhu svojih mogućnosti, pogotovo fizički gdje je vidljivo da na sebi nosi koji kilogram viška, i dalje je extremno visoka klasa na travi za Lestiennea. U prošlotjednom meču Sock je imao blackout u drugome setu koji je izgubio s 2-6, no vjerujem da mu se tako nešto neće ponoviti.

Razlika u kvaliteti je prilično velika i mislim da Sock danas neće izgubiti niti jedan set. Ponovni nastup na Wimbledonu bi značio da se polako vraća, što za igrača koji nije „mentalna planina“ može značiti jako puno.
Za mene ovdje nema nikakve dvojbe.

Pobjeda Jacka Socka 2-0 u setovima je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA: POBJEDA JACK SOCK 2-0 U SETOVIMA @ 2.00 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA