Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza KANADA - SRBIJA 08.09.2023.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
U polufinalu FIBA svjetskog košarkaškog prvenstva koje se igra u Aziji, danas na rasporedu imamo duel između Srbije i Kanade. Za Kanadu ovo će biti prvi nastup u polufinalu najveće svjetske košarkaške smotre, dok su Srbi u posljednjih 20 godina, uglavnom jako često bili u borbi za medalje.

Meč s početkom u 10:45 po našem vremenu možete pratiti na streaming portalu BET365 kladionice. Sve što trebate narpaviti je registrirati se na BET365 preko linka na našem sajtu. Poveznica se nalazi spod ovog paragrafa texta. Čim se registrirate, ostvarujete pravo na besplatnog ledanje, ne samo ovoga susreta, već i velike većine sportskih događaja iz kladioničarske ponude.

Kanada igra fantastično za sada na ovme turniru. Već od prvog kola iznenađuju sve, otvorili su s pobjedom protiv Francuske, no njihova igra ne bi trebala doći kao veliki iznenađenje jer Kanađani imaju strašno dobar roster i najveću zvijedu na prvenstvu, uz Luku Dončića i Anthony Edwardsa, u liku SGA koji na ovom turniru igra fantastično.

Srbija također upisuje odlične rezultate. U četvrfinalu su, suprotno svim očekivanjima, pod briljantnim vodstvom Bogdana Bogdanovića, došli do velike pobjede nad Litvom, a jedini poraz na ovome turniru od Italije, vjerujem da je bio kalkulacija Svetislaa Pešića koji je želio
izbjeći prvu poziciju i dirketni sudar s SAD-om.
 
Poimenično, Kanada je jači suparnik u ovome duelu, no ne pobjeđuje uvijek papiranto jači protivnik. Za većinu ovih momaka, osim Olynika koji je igrao finale Istoka s Bostonom, ovo će biti najveći meč u dosadašnjem tijeku njihovih karijera.
Srbija, s druge strane, ima dokazane pobjednike na ovoj razini, a ima i trenera s dubokim rezumjevanjem FIBA košarke.

Vjerujem da je Srbija podcjenjena u ovome duelu. Znaju kako se igraju ovi mečevi i mislim da će ovdje znati napraviti prave poteze kada to bude trebalo, što će ih u konačnici dovesti do pobjede.

Za 10 unita uloga pobjeda Srbije je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA : POBJEDA SRBIJA @  2.90 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA