Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza KARHU - PYRINTO TAMPERE 07.04.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Iako kvota nije niti malo velika, besplatnih 40 Eura na 100 eura uloga se mora uzeti u svakom slučaju. Naravno, radi se o meču finske koašrkaške lige između Karhua i Pyrinto Tamperea.

Prvi meč ova dva tima, Pyrinto je svladao bez ikakvih problema. Igrali su dobru obranu, Karhu je promašio more otvorenih šuteva i to je na kraju rezultiralo porazom od 12 poena razlike. Već u drugom meču, Karhu je pokazao zašto je godinama jedna od najboljih ekipa lige.

Napravili su nužne promjene, uveli TJ Hollyfielda umjesto Osaghae i to se odmah osjetilo na rezultatu (zbog pravila o broju stranaca u finskoj ligi kod ekipa koje ih imaju 5 ili više, u zapisniku ih može biti samo 4). Osaghae im daje veliku prednost nad ostatkom lige, dečko je nebranjiv zbog svoje kombinacije visine, snage i leđne tehnike na ovom levelu, ali ne može preuzimati u obrani i to ih je dovelo do poraza u prvom meču bez obzira na 15 poena i 11 skokova. Hollyfield im je dao dimenziju više u obrani, ali i bolji protok lopte u napadu jer može raširiti reket vanjskim šutem, a opet je dovoljno jak i skočan da je prijetnja na svakom skoku.


 

U sljedeća dva meča, Karhu je s Hollyfieldom uzeo dvije lagane pobjede, jednu doma i jednu na strani. Danas će uzeti vodstvo od 3-1 u seriji, u to sam siguran. Pyrinto je ekipa koja te slama energijom, nemaju izrazite šutere u rosteru, pa kada im mečiraš energetski pristup, ostaju bez rješenja. Nemaju igrača kao što je to Saračević ili Hilliard koji mogu izmisliti poene iz ničega.

Upravo taj Hilliard, koji do Veljače nije igrao košarku skoro godinu dana, izgleda kao pponajbolji igrač lige. Njegovo iskustvo, u paru sa Saračeviće, neprocjenjive je vrijednosti za ovu ekipu Karhua, znaju kada pojačati, a ono što je još bitnije, znaju kada usporiti tempo i naći načina za koš kada im je potreban.

Ovdje nema doslovno nikakve dvojbe, za 10 unita uloga pobjeda Karhua je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA: POBJEDA KARHU @ 1.40  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA