Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza KK ŠKRLJEVO OIL - GKK ŠIBENKA 08.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Danas u našoj košarkaškoj Premijer ligi, na rasporedu je prilično kladioničarski zanimljiv susret Škrljeva i Šibenke.

Ova dva kluba se nalaze na kompletno različitim strana razvoja. Dok je Šibenka iz godine u godinu sve slabija nakon što se iz sponzorstva povukla Dogus grupa, Škrljevo raste iz godine u godinu i polako, sigurno i pametno idu prema naprijed.

Za ovu sezonu, Šibenka se kompletno okrenula domaćim igračima. Dosta su slabiji nego lani, tri najbolja igrača su ih napustila. Nema više Freemana, Miljkovića i Širka koji su vodili ovu momčad, kako na terenu s valorizacijom, tako i s klupe primjerom i bodrenjem. Šibenka je ostala na mladim igračima iz svog pogona koji nisu niti dovoljno spremni niti dovoljno kvalitetni za nositi ekipu u Premijer ligi.
 


 
 
Trener Milačić je doveo neke igrače koje dobro pozna, kao što su Rebić i Jambrović, doveden je i Paić nakon sezone u Osijeku, ali je to sve pretanko jer niti Klarin, niti Pleadin i Gulin nisu napravili željeni i očekivani iskorak. Ovog tjedna je, kao vatrogasno rješenje, doveden Kujundić da pokrpa rupu na četvorci, ali pitanje je u kakvom je on stanju jer košarku nije igrao zadnjih 6 mjeseci otkad je završeno prvenstvo u Rumunjskoj gdje je lani nastupao.

Škrljevo je, kako si i vidi na rezultatima, opet složilo dobar roster. Imaju dva beka s poenima u rukama, Marinellija i Jelenkovića, a pod košem dominiraju Sajin i Adway koji su vrlo mobilni što ovoj ekipi omogućava da igra dosta brzo i na veliki broj poena. Imaju jako dobru igru u skoku i pregršt odličnih šutera, tako da pobjede protiv Zadra ili Osijeka na strani ne trebaju nikoga čuditi.

Šibenka je na ovom gostovanju barem 14 poena slabija od protivnika. Mislio sam da će linija biti postavljena dosta više, no ovako je moramo odmah uzeti.

Za 10 unita uloga pobjeda Škrljeva od 13 ili više razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 

TIP DANA: KK ŠKRLEJVO OIL -12.5  @ 1.83  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA