Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza KK ZADAR - IGOKEA 18.11.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Koliko god to bilo teško za priznati u ovome trenutku, Zadar i Split su uz Krku najgore ekipe ovogodišnjeg izdanja ABA lige.

Dok Split čak i pokazuje nekakv potencijal, ekipa Zadra je cijele ove sezone u debelom kontra ritmu. Na papiru je to prije početka sezone djelovalo tanko, ali računalo se da će uigranost doći do izražaja jer je ovo gotovo pa isti roster od lani. Luković iz Mornara je zamjenio Onuakua, doveden je Drežnjak iz Širokoga, a zadržana je okosnica Mavra-Carter-Vukovic-Bursac koja je donijela naslov prvaka Hrvatske lani, a na to sve je pridodan Marčinković koji je prije 4 mjeseca bio reprezentativna trojke naše nacionalne selekcije.

I onda je od početka sezone sve krenulo krivo. Jasno je da su svi igrači izuzev Cartera debelo van forme. Mavra igra dosta loše, dok je Vuković nezainteresiran za košarku i voljni moment mu je na jako niskoj razini. Nadalje, Luković se uopće nije uklopio u tim, obrana na kojoj je napravio karijeru ne postoji tako da u ovom trenutku se nitko ne treba čuditi tome da se Zadar muči protiv većine premijerligaša.


 
Igokea je za to vrijeme ostala prilično jaka. Bajić već godinama radi sjajn posao s ovom ekipom. Dobro se pojačavaju dok im igrači rastu iz sezone u sezonu. Iako su ih preko ljeta napustili Jovanovic, Grey, Carmichael i Clemmons, pojačanja koja su doveli su na prilično visokoj razini. Robinson i Starks su provjerna razigravačka imena, Radanov se odlično uklopio, dok su Talić i Ilić napravili određene kvalitativne iskorake. Jošilo i Waller su tu da iskustvom doprinesu ovoj ekipi, a i jedan i drugi igraju na prilično visokoj razini.

Mislim da je s ovom kvotom danas Igokea prilično podcjenjena. Istina je da Zadar može na domaćem terenu srušiti i puno bolje timove, ali generalno, ovaj Zadar je bolno loš i od njih ne treba ništa očekivati.

Za 10 unita uloga pobjeda Igosa na gostovanju u Zadru je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 

TIP DANA: POBJEDA IGOKEA @ 1.80 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA