Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza KRKA - IGOKEA 21.10.2020.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Danas vas vodimo na derbi sredine tablice u ABA ligi. Kao i svake godine, Igokea se istrošila bez nekog velikog razloga, ali opet, nije loše vidjeti nekad tako zanimljive igrače na našim terenima. Ove godine glavna zvijezda i predvodnik ove ekipe je Anthony Clemmons, prošlogodišnji razigravač Monaca,a sezonu prije toga Alfa i Omega Astane u VTB ligi.
Tip stvarno zna košarku, ima kreaciju i poene u rukama, no došao je vidno nespreman i sada, nakon nekolio mečeva, očekujem da bi danas mogli vidjeti pravog Clemmonsa. Match up mu odgovara, na njemu će se izmjenjivati Barič i Stipčević. Prvi je solidan branič, ali vrlo često radi faul na prvom koraku, dok o drugom znamo sve, više puta opjevana obrambena rupa.
Krka je ponovo onako, čisto solidna ove godine. Više nema Đape i Jošila da daju malo agresivnosti ovaj inače beskrvnoj ekipi, ali tu je sada Caamphor koji je odličan socrer, Lapornik je ostao, a Škedelj je napravio mali iskorak i za očekivati je da bi moago dobitvati više minuta kako sezona protječe.

No, Krka ima dva velika problema. Za početak, Anzulović nije trener za ovu razinu košarke, niti blizu tome, a jedino što je gore od njega je obrana reketa i protekcija defenzivnog skoka. Vučetić i Škiflić su sve samo ne dobri braniči. Uz to, nisu baš ni mobilni kada ih se stavi u igru 2 na 2, tako da će Clemmons i Waller imati dosta lakih asistencija na Fundića i Carmichela kada god budu postavili situaciju za pick igru.
Igokea je sigurno bolje vođena ekipa. Neka vas ne zavara poraz od Mege, Miškova ekipa ima 2 NBA igrača pod košem, Petruševa i Simonovića, kao i nekoliko strašnih snajpera od vani tako da te na brzinu napune i teško se vraitit u meč jer i s malim rizikom, udvajanjem i slično, ostavljaš odličnog šutera samog ko duh.

Krki ne ide u prilog niti to što se ogra pred praznim tribinama. Iako smo na to već navikli, u prošlosti je Krka dobivala ovakve utakmice na impuls koji su dobivali s tribina. Danas toga nema, nema nikoga da da Laporniku krila za one šuteve (pogledajte kako je sam odigrao lani protiv Budućnosti) koji inače ni u ludilu ne bi ušli.

Za mene je danas Igokea Debeli favorit.

Za 5 unita uloga pobjeda gostiju je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA:  POBJEDA IGOKEA @ 2.00 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA