Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza KTP - Salon Vilpas 20.10.2020.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Započela je nova sezona u finskoj košarci, a mi vam već u trećem kolu donosimo drugi interesantan par. Današnji izbor pao je na jedini meč dana između KTP basketa i Salon Vilpasa.
Već dvije godine za redom ovaj Vilpas „siluje“ Finsku ligu, imaju najbolje rostere i najbolji gameplay i sukladno tome svemu igraju odličan basket. Ove sezone je to nekako ispalo malo drugačije, možda zbog lošijeg odabira igrača, a možda i zbog korone, tko zna, ali najbolji igrači su ih preko ljeta napustili. McNance je otišao u njemačku i to u prvu ligu što i nisam baš očekivao dok je Thompson otišao put Luksemburga, što mi je također „šok“, jer mi se dečko činio kao bolji igrač od ovih liga, mogao je makar u Poljskoj naći mjesto pod suncem.Myes Stephens je igrač na kojg su najviše potrošili i pravo je pojačanje, ali ostatak novopridošlica nije baš na razini. Griffin je igrao lani za Norkopping i igrao je grozno, Jamison i Proctor nisu na levelu ove lige, možda postanu kada se prilagode, ali za sada izgledaju grozno dok stvarno ne znam što im je trebao Wood, igrač koji već 10 godina igra u Argentini, u košarci puno nižeg ritma i drugačijeg tip igra. S 35 godina osim dobrog postavljanja u skoku Wood nema ništa.

KTP će ove godine biti puno ozbiljniji igrač nego lani jer imaju vjerojatno najbolji tim nakon Helsinkija i definitivno najbolju unutarnju liniju u ligi. Vratili su Magnana koji je već razbijao u ovom natjecanju u dresu Karhua, doveli Burtona koji je strašan igrač za ovu ligu, točno se uklapa u stil košarke koji se tu igra, a doveli su i Thomasa nakon dobre sezone u Portugalu i još treba vidjeti kako će se snaći.
Za titulu, KTP-u nedostaje još jedan bek jak na lopti i s poenima u rukama, Heralla je odličan dodatak iz Kataje, ali on je kreativac, njima treba netko s lovačkom dozvolom.

No, sve u svemu, mislim da je KTP dosta bolje ekipa, pogotov pod košem gdje će preko svog aktivnog dvojca sigurno zabiti 50ak ako ne i više poena.

Za 10 unita uloga čista pobjeda domaćih je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA:  POBJEDA KTP @ 1.57 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA