Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza LASK LINZ - MANCHESTER UNITED 12.03.2020.

KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!

Manchester United je u strašnom nizu, od 26.01. i onog šokantnog poraza od Burnleya nisu poraženi, ali ono što najviše veseli sve fanove Crvenih Vragova, igra im konačno, nakon godina lutanja, liči na nešto. Solskjer možda nije top klasa trenera, kao što nije bio ni top klasa kao igrač, ali je jako jako dobar u tome što radi. Pobjeda protiv Citya je možda baš ono što je trebalo norveškom stručnjaku da ostane ne klupi, iako, nisam baš siguran koliko je to pametno za upravu Uniteda jer Ole ipak nema viziju koja je potrebna za vrhunski rezultat u današnjem nogometu.

Crveni iz Manchestera danas idu na dvoboj prvog meča Uefa Europske lige u Linz, gdje ih dočekuje jedno od iznanđenja sezone, Lask. Lask je stigao ovdje nakon što je u prvoj rundi eliminacije izbacio Alkmar koji je stvarno jako dobar tim, dok u domaćoj ligi drže odlično prvo mjesto s 6 bodova prednosta nad Salzburgom, koji je značajno bogatiji, a i prvi dio sezonu su imali Hallanda u svojim redovima, što se nikako ne smije smetnuti s uma s obzirom kako momak trpa.

No, sve to na stranu, vratimo se današnjem meču.

KLIKNI NA JEDINI BET365 LINK KOJI RADI U HRVATSKOJOgled će se odigrati pred praznim tribinama zbog već svima poznate situacije s Koronavirusom, tako da će u tom pogledu domaćin biti dosta oslablje.
Meni je ovdje jedini izgledan tip pobjeda Manchester Uniteda. Vragovi su konačno našli ono što su tražili, a to je vođa. Bruno Fernandes je igrač koji garantira dosta dobrih stvari u ovakvim mečevima, odigrao ih je stotinu za Sporting, protiv sličnih ili istih protivnika, zna kako se pobjeđuje protiv „malih“ protivnika.

Osobno mislim da će obrana Laska biti na velikim mukama.  Ne vidim kako mogu zaustavite sve opcije koje ima United, te vjerujem da će pitanje prolaska dalje biti rješeno već danas, jer se ipak Manchester mora posvetiti ligi u kojoj se žele nekako dokopati tog 4. Mjesta.

Za 5 unita uloga, pobjeda gostiju je tip dana portala TOP KLADIONICA.

BET365 KLADIONICA ČASTI, REGISTRIRAJTE SE PREKO NAŠEG LINKA I OSVOJITE POSEBNE POGODNOSTI!!!

TIP DANA: POBJEDA MAN UTD @ 1.95 BET365 KLADIONICA


KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!