Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza LEONES DE PONCE - PIRATAS DE QUEBRADILLAS 21.06.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
Kako je natjecanje u većini poznatijih i ozbiljnijih europskih liga završeno i neće ponovo započeti sve do Listopada, nama ostaje samo da se okreneom „ljetnim“ ligama, kao što je ona u Portoriku.

Portorikanska košarkaška liga je interesantan po tome što se igra samo ljeti, a taj sistem uz jako povoljnu klimu i prirodne ljepote im omogućuje da na svojim parketima mogu gledati dsota američkih igrača koji inače, tokom sezone, svoj kruh zarađuju u Europi.
Danas smo za vas izabrali duel Leones de Poncea i Piratas de Quebradillasa. Obje ekipe se natječu u Grupi A portorikanskog BSN-a, Ponce je trenutno na omjeru od 17-12 i drži treće mjesto na tablici dok su Piratasa na drugom mjestu s omjerom 17-10.

Ponce ove godine predvode Murphy, Jones, Michael Rosario i dvije hodajuće legende portorikanskog basketa, Carlos Rivera i Angle Vassalo. Za sada im ide prilično dobro, no osobno mislim da za neki veći iskorak će trebati zavući dublje ruku u kasu i dovesti neko potentno krilo s poenima u rukama.
 

 
Ekipu Quebradillasa predvode nikad prežaljeni NBA talent Thomas Robinson, a uz njega su tu Jamil Wilson koji već godinama igra košarku punih 12 mjeseci, zimi je uglavnom u Italiji, dok je ostatak godine ili u Južnoj Americi ili Aziji, Gary Browne koji je jedan do boljih bekova u ligi i naravno, Carlos Emory koji i dalje igra sjajnu košarku u oba smjera i noćna je mora za protivnike izvan linije za tri poena.

Iako domaći teren igra veliku prednost u ovom natjecanju, mislim da su danas Piratesi dosta bliži pobjedi. Imaju strašno atletičnu ekipu koja će raditi dosta problema sporijem timu Poncea. Do sada su igrali 3 puta u ovoj sezoni, dva puta je pobjedu uzeo Ponce, no to je bilo dok su još imali Brantleya na krilu kojeg više nema, a on je bio najbolji igrač tima u prvom dijelu sezone.

Za mene nema nikakve dvojbe.

5 unita uloga na pobjedu gostiju je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA: POBJEDA PIRATAS DE QUEBRADILLAS @ 3.00 BET365 KLADIONICA

U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA