Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza LEVALLOIS - CHOLET 25.05.2023.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
U prvoj rundi doigravanja u francuskoj košarkaškoj JEEP PRO A ligi, danas na rasporedu imamo treći meč između Levalloisa i Choleta. Domaćin je Levallois, a meč možemo pratiti s početkom u 20:30.

Serija između ova dva protivnika je strašno zanimljiva. Na djelu možemo vidjeti dva različito sklopljena rostera. Cholet je složio ekipu koja je Guard Heavey, predvode ih TJ Campbell i Dominic Artis kojeg smo prije koju sezonu imali priliku gledati u Cedevita Olimpiji. Igraju brzo i jako puno se oslanjaju na šut za tri poena, često igraju s nižim postavama i forsiraju tranziciju iz koje se brzo otvaraju u vanjski šut.

Levallois je dosta drrugačije složena ekipa, ali gaje sličan, brzi stil košarke. Ove godine, ekipa Levalloisa je možda najpraćenija europska ekipa iz perspektive Sjeverne Amerike. Naime, dres Levalloisa nosi Victor Webeyama, igrač koji je izabran kao prvi izbor na ovogodišnjem draftu. Ovakav Hype oko jednog igrača nije viđen još od doba LeBrona Jamesa i ostaje za vidjeti kako mladi Wemby može podnijeti taj pritisak.

Za sada, Victor isporučuje svoje brojke, u ovoj je seriji na 23 poena u prosijeku uz jako visoku efikasnost koja ga krasi kroz cijelu mladu karijeru što je prilična rijetkost za igrača u ovako mladim godinama.
 

Prvi meč je Levallois uzeo na domaćem parketu bez ikakvih problema, dok su u drugom susretu uspjeli izgubiti dobijen meč u zadnjih 30 sekundi. 2 puta su propustili preuzimati na Campbellu koji ih je iskažnjavao s dva vrlo teška vanjska šuta.

Danas očekujem povratak stvari na „normalno“ i pobjedu Levalloisa. Bolja su ekipa i vjerujem da će zasluženo proći u polufinale lige.

Za 10 unita uloga pobjeda Levalloisa je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA :POBJEDA LEVALLOIS @  1.40 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA