Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza LEVALLOIS - DIJON 29.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Danas, s početkom u 20:00 imamo najveći derbi francuskog prvestva, a da u njemu ne igraju ni Monaco i Asvel. Na domaćem terenu, Levallois dočekuje ekipu Dijona.

Već godinama, s prosječnim rosterima, Dijon upisuje jako dobre rezultate. Uzeli su 2 kupa u tom razdoblju, a i lani su možda mogli i do titule protiv oslabljenog Lyona da su imali samo malo širi roster. Srce i duša ovoga tima je omaleni razigravač Holston. Iako ima ispod 175 cm visine, nerješiva je enigma za sve ekipe u francuskoj već petu sezonu za redom. Za razliku od lani više nemaju Robinsona, Wanvijna i Johnsona, no doveli su Seka iz Pinara, Kellya i Warea koji bi trebali dati pozitivan scorrerski impuls. Čak je i naš Katić uspio naći mjesto na klupi nakon što je počeo sezon u Rumunjskoj.

Levallois je za ovu godinu složio stvarno odličan roster koji se čak, u idealnim okolnostima, može boriti za titulu. Doveli su McRaea iz Kine koje je rođeni strijelac, Vince Huntera iz Virtusa gdje je imao zapaženu ulogu i Cummingsa koji već godinama igra na jako visokoj razini. Klupa je popunjena jako iskusnim igračima poput Bongo-Coloua, Halilovića i Sya. Levallois je po svemu kompletna ekipa.


 
Da se meč igra u Dijonu, vjerojanto ga ne bih dirao, ali u ovoj soluciji, moram pokušati s igrom na domaće. Dapače, uvjeren sam u pobjedu istih. Osim što mislim da je Paris za klasu bolja ekipa od Dijona, van domaćeg parketa ekipa Dijona godinama ima problema. Za sada su ove godine na omjeru 1-4, a same partije koje prikazuju na strani su još i gore od rezultata.

Mislim da je Cummings dovoljno dobar da uspori Holstona koji će imati velikih problema u fazi obrane jer  je Cummings prilično visok za razigravača i zna zabijati iz posta  nakon igre leđima.
Paris je bolji i nema smisla ne pokušati s njihovom pobjedom.

Za 10 unita uloga pobjeda domaćih je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA: POBJEDA LEVALLOIS  @ 1.50  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA