Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza LIBANON - KINA 20.07.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
 
U četvrtfinalu azijskog košarkaškog prvenstva, ždrijeb je odlučio da se sastaju ekipe Kine i Libanona. Kina je nastup u četvrtinfalu izborila preko ekipe Indonezije s uvjerljivom pobjedom od oko 50 razlike, dok je Libanon mirovao u toj fazi natjecanja jer su u grupnoj fazi pobjedili sve protivnike i bili su oslobođeni nastupa u osmini finala.

Kina nije imala niti jednog ozbiljnog suparnika do sada osim ekipe Koreje od koje su izgubili, no u pripremnim utakmicama, Kina je pokazala prilično solidnu košarku. Odigrali su dva jaka meča s Australijom koja je najjača ekipa na kontinentu, dok su sve mečeve pobjeđivali s visokom razlikom, izuzev utakmice s Korejom u kojoj je cijeli tim podbacio.

Ekipa Libanona bazira svoju igru na Arlenageu, centru lisabosnkog Porta koji iza sebe ima prosječnu sezonu. Riječ je o solidnom igraču, ali ništa više od toga, mislim da on osobno na parketima ABA lige ne bi radio nikakvu razliku.
 

 
Kina kao Kina, već godinama svoju igru bazira na dominntnim visokim igračima i atletskim krilima. Došli su bez nekih jako bitnih igrača na ovaj turnir, ali su i dalje sa sobom poveli Zhou Qia koji je imao jako dobru sezonu u Australiji, a prije je igrao u NBA ligi za Rocektse, a tu je i Quan i Rui, koji su ove godine bili nositelji svojih timova u domaćoj ligi.

Libanon je fizički jača ekipa, ali ne vjerujem da se mogu nositi s brzom košarkom koju Kina forsira. U svakom slučaju, ovo neće bit lagan meč, ali na kraju očekujem pobjedu Kine jer ne vjerujem da Libanon može pratiti tempo Kine kroz cijeli meč.

Za 10 unita uloga pobjeda Kine je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA: POBJEDA KINA @ 1.60 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA