Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza LOKOMOTIVA - DINAMO ZAGREB 18.09.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Ove Nedjelje s početkom u 17:15 Dinamo ide na Kajzericu u goste svojoj crnoj mački, ekipi Lokomotive.

Ne tako davno, kada se pričalo o odnosu Dinama i Lokomotive, govorilo se o dva bratska kluba. Lokomotiva je služila kao poligon za razboj Dinamovih igrača, ali navodno i kao poligon za „pranje“ novca braće Mamić preko Dinama, što za sada još uvijek nije dokazano.
U prvih 30ak mečeva Lokomotive i Dinama unazad 10ak godina u Prvoj HNL, Dinamo je uglavnom imao savršen učinak, do pobjeda su dolazili na razne načine, ali su uglavnom uvijek i pobjeđivali. No odlaskom braće Mamić u BiH nakon osuujuće presude u slučaju koji se vodio oko mešetarnje i pranja novca, „ljubav“ između Lokomotive i Dinama je naprosto pukla.

Lokomotiva je u jednom trenutku počela igrati na „nož“ protiv Dinama, oduzimati im bitne bodove, pa čak ih i pobjeđivati u susretima koji su bili jako bitni za Dinamo. Prošle sezone Dinamo je u četiri meča s Lokomotivom upisao samo 5 od 12 mogućih bodova, dok su u prvom kolu ove sezone nakon jako teške muke prokretom uspjeli slaviti na Maksimiru 3-2.
 

 
Otegotna okolnost za Dinamo je to što ovaj meč dolazi nakon vrlo teške utkamice Lige prvaka protiv Milana u kojoj se Dinamo dobrano potrošio, ali danas bi do izražaja trebala doći širina klupe zagrebačkih plavih, jer Dinamo imam barem dvije momčadi na platnom spisku koje mogu biti faovrit protiv bilo koga u HNL-u.

Lokomotiva dočekuje Dinamo bez stupa obrane, Čokaj je preko tjedna potipsao za Olympiacos i otišao u Grčku, a kada na to dodamo i otprije ozljeđenog Kačavendu, jasno je da je Lokomotiva u ovome susretu prilično oslabljena.

Ne očekujem laganu pobjedu Dinama, ali 0-1 ili 1-2 bi trebalo biti skroz dovoljno da Plavi uzmu sva tri boda danas.

Za 5 unita uloga pobjeda Dinama je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 


TIP DANA: POBJEDA  DINAMO ZAGREB  @ 1.50 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA