Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza LONDON LIONS - SLASK WROCLAW 30.11.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Večeras s početkom u 20:30 ekipa London Lionsa na domaćem terenu dočekuje ekipa u Slaska iz Wroclawa.

Lionsi ove sezone pokušavaju ostvariti „mokri san“ čelnika Eurolige. Naime, Jordi Bartomeu i svita već godinama pokušavaju napraviti ozbiljan tim u Engleskoj kao najvećem tržištu u Europi koji bi imao priliku igrati Euroligu. Lionsu su ove godine uspjeli složiti jako dobar roster i dobili su direktno, bez kvalifikacija ili ikakvih protokola, mjesto u drugom najjačem europskom košarkaškom natjecanju, Eurokupu.

Ne može se reći da oni to mjesto po količini novca ili igračima koje su doveli nisu zaslužili, no definitivno su ga dobili preko reda. I generalno, ovaj tim uopće ne izgleda loše u ovogodišnjem natjecanju. Imaju dvije pobjede iz 5 mečeva, pobjedili su solidne Trento i Hamburg i sada im se otvara prilika poraziti ekipu Slaska koja još ne zna za pobjedu u ovome natjecanju i tako doći do omjera od 50% pobjeda.
 

Slask je grozan ove godine u Eurokupu, no u domaćoj ligi igraju jako dobro i jedina su neproažena ekipa nakon 9 odigranih kola. Uspjeli su zadržati neke igrače od lani, a doveli su Parkhouskoga i Morgana koji tvore odličan centarski par. Iz vani prijete Bibbs, Martin i Kodi Justice što zaokružuje jako dobru cjelinu. Slask je napadački jako moćan, mogu zabijati preko 100 konstantno, ali im obrana jako pati. Imaju fine igrače vani, dok unutra su sve manje  mobilni visoki igrači i Lionsi će to korstiti.
Lionsi u reketu imaju Koufosa koji nije ni sjena onoga igrača koji je nekoć bio, ali i dalje može odigrati solidnu obranu. Na krilima su Dekker i Zubčić koji igraju solidno ove godine, a vani Best i Hruban. Da se Tarik Black nije ozljedio na samome startu, vjerujem da bi imali i koju pobjedu više, ali i ovako su prilično dobri.

Mislim da će Lionsi danas pred svojim navijačima doći do druge domaće pobjede u ovome natjecanju od kojeg je Slask, kako se čini, odustao.

Za 10 unita uloga pobjeda London Lionsa je tip dana portala TOP KLADIONICA.


 

TIP DANA: POBJEDA LONDON LIONS @ 1.50 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA