Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza LUDOGOREC - DINAMO ZAGREB 02.08.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
 
Za nešto više od sat vremena Dinamo nastavlja svoj europski put u brobi za nstupom u Ligi Prvaka. Na pretposljednjoj stepenici Dinamu je konkurenicja bugarski Ludogorec, ekipa s kojom su se u kvalifikacijama za nastup u Ligi Prvaka unazad 10 godina susreli već nekoliko puta.
Dinamo je izborio nastup u trećem pretkolu Lige prvaka mršavom pobjedom na gostovanju kod Shkupia kojeg su pobjedili s 0-1, nakon što je prvi meč završio s 2-2 u zagrebačkom Maksimiru. Bugarski se predstavnik, Ludogorets, do ovoga pretkola dovukao pobjedom od ukupnih 5-1 protiv Irskog Shamrocka, no kako je bugarska liga dosta slabija od hrvatske, Ludogorets je mora proći još jednu prepreku ranije kada su uspješno savladali Sutjesku iz Crne Gore.

U ovome duelu vidim Dinamo kao izrazito favorita. Ludogorets je skupina plaćenika niže kvalitetee dok je Dinamo ipak institucija, ne samo hrvatskog, već i balkanskog nogometa unazad 10 godina. U zadnjih nekoliko susreta sve je oitije da se ekipa uigrala i da je prihvatila ideje Ante Čačića kao glavnog stratega. Bočkaj je konačno u prošlom kolu domaće lige pokazao zašto je Dinamo za njega isplatio silan novac Osijeku, dok se od trenutka potpisa znalo da će Drmić biti ogromno pojačanje, upravo ono što je Dinamo trebao.
 

 
Bruno Petković će meč ponovo započeti s klupe što je u ovom trenutku i najbolja opcija za Dinamo, jer Bruno već dvije sezone nije u nikakvoj formi,a  Drmić je s druge stane upravo onakav killer kakav Dinamu nedostaje.

Vjerujem da će Dinamo pitanje prolaza rješiti već u prvom kolu, makar s nekom manjom pobjedom od 0-1 ili 0-2.

Kvota na zagrebačke plave je odlična u ovom trenutku itreba je iskorstiti.

Za 10 unita uloga pobjeda Dinama je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA: POBJEDA DINAMO ZAGREB @ 2.70 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA