Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza LUKSEMBURG - SRBIJA 09.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Drugi današnji par koji smo izabrali za anlizu dolazi iz svijeta nogometa, preciznije iz kvalifikacija za nastup na Svjetskom Prvenstvu u Kataru.

Niti jedna europska reprezentacija ne isčekuje nastup na velikom natjecanju tako žarko kao izabrani nacionalni tim Srbije. Već godinama imaju sjajne igrače koji igraju u  najboljim klubovima jako dobro, ali nacionalni tim nikako da pronađe homogenost. Ako bi trebali povući paralelu, onda je nacionalni nogometni tim Srbije nešto slično kao Hrvatska košarkaška reprezentacija, skup pojedinaca vrhunske kvalitete koji skupa jednostavno ne funkcioniraju na najvišoj razini.

Izgleda da se pod Stojkovićem stvari polako mijenjaju i da idu na bolje. Srbija je vrlo nesretno ispala kroz baraž za nastup na Euru, u meču u kojem su dominirali, Škotska ih je izbacila na penale i nastavila to čekanje za nastupom na velikom natjecanju.
 


 
 
Ovoga puta u grupi stoje jako dobro i ne bude li nekakvog raspada, Srbija će izboriti nastup barem u dodatnim kvalifikacijama. Remi protiv Irske nesretnim autogolom Milenkovića 10ak minuta prije kraja ih je malo odaljio od Portugala i sada će im trebati pobjeda na gostovanju kod Ronalda i društva za prvo mjesto, no pobjedom danas Srbi bi ipak izvršili određeni pritisak na Portugalce jer bi ih prestigli na tablici.

Luksemburg se strašno podigao u zadnjih par godina. Ranije su bili u istom rangu kao Gubraltar, Malta ili Lihstenštajn, ekipe kod kojih ideš da dižeš formu i zavaljaš 5-6 komada. Sada su postali ozbiljna reprezentacija koja ima glavu i rep. I dalje ne uzimaju bodove najboljima, ali više nisu ni blizu ona kanta za napucavanje kakva su nekoć bili.

Ipak, tercet SMS, Vlahović (koji je moža i  najbolji napadač u Europi u ovom trenutku, uz bok Lewandowskome) i Mitrović su garda  u napadu koja garantira pobjede u ovom meču. Nadam se samo da Srbija kao mnogo puta do sada , neće i ovaj put sama sebi pucati u nogu.

Za 5 unita uloga pobjeda Srbije od 2 ili više razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 

TIP DANA: SRBIJA -1.5 @ 2.05  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA