Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza M. BERRETTINI - A. RUBLEV 07.09.2020.


SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Prilično mi je nejasna kvota s kojom je otovreno tržište meča između Berrettinia i Rubleva. Iskreno, očekivao sam tečaj oko 1.55 na mladog talijanskog tenisača, tako da imamo dobar value u ovoj kvoti koja nam je ponuđena u ovom trenutku, i treba ga iskorstiti jer BET365 kladionica se ravna prema uplatama, pa će sukladno tome i ovaj tečaj otići prilično dolje kada ga iskusni tiperi „natrpaju“.
Talijan je pokazao odličan tenis na ovom Grand Slamu, kao što uglavnom i pokazuje u zadnjih 18 mjeseci.

Niti jedan niti drugi tenisač nisu imali ozbiljnog protivnika u prva tri kola, tako da će ovo biti pravi test za obojcu, ali mi se kao najrealniji ishod čini ponavljanje njihovog duela od lani na istom turniru kada je Matteo slavio s uvjerljivih 3-0 u meču u kojem nije pružio niti promil šanse Rusu.

Rublev je također dosta napredovao, igra jako dobro, ali se još nije rješio one svoje dobre stare boljke koja mu ne dopupta da servira cijeli set dobro u kontinuitetu. Ima jako dobar servis, ali često puca pod samonametnutim pritiskom, nešto kao Marin Čilić, ima kontrolu nad setom i svojim servisom 3-4 gema i onda paf, dvije neprisiljene, jedna dvostruka i eto protivnika na 15-40 iz ničega. To je problem koji ga spriječava u ulasku u TOP 10 jer to sigurno može po suhom taletnu.


Berrettini ima jednu veliku boljku u svojoj igri koja na sreću po našu okladu ne može doći do izražaja danas. Naime, talijanski se tenisač muči s igračima koji imaju velike servise, kao što je to Opelka, Raonić, Isner, Anderson ili naš Karlović. Kada nema puno igre na protivnikov servis, kao da mu padne motivacija za igru pa vrlo često zna ispustiti set s 3-4 pogreške na svom početnom udarcu. No, kao što sam napisao ranije, Rublev je prilično suprotan igrač od toga. Polumrtvom Chardy je dopustio 8 Break lopti, Humbertu također 7, tako da se ne treba bojati za taj aspekt igre.

Po meni ovdje nema puno dvojbe, Oklada na Matteovu pobjedu je odličan uvod u jako bogat sportski tjedan.TIP DANA: POBJEDA M. BERRETTINI @ 1.75 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA