Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza MARIN ČILIĆ - BOSTIC VAN ZANDSCHULP 30.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Drugi tjedan za redom naš Marin Čilić igra u polufinalu jednog ATP turnira, što se nije dogodilo već godinama. Naravno, hrvatska sportska javnost očekuje još jedan nastup u finalu i eventualnu titulu, ali mu na putu do toga stoji Bostic van Zandschulp koji igra u formi života.

U zadnjih 6 dana Nizozemac je nanizao 5 pobjeda, prošao je pune kvalifikacije da bi jučer doslovno razbio šestoga igrača svijeta Rubleva koji naprosto nije znao što ga je snašno. Van Zandschulp je odigrao jedan loš meč ovdje i to je bio onaj u kvalifikacija protiv Poolmasa u kojem ga je spasilo to što je australski tenisač predao zbog ozljede inače mislim da ne bi prošao dalje. Ostalima s kojima se susreo, već navedenim Rublevom, pa onda Kordom i Nishokyom, nije dao niti malo šanse.

Marin je u ovo polufinale došao preko dva izrazito ozbiljan tenisača. Prvo je svladao Ramosa koji nikada nije bio sila na dvoranskim terenima, ali onda je pobjedio Kachanova i Bautistu Aguta, ozbiljna imena u svijetu dvoranskog tenisa.


 
Jučer je s Bautisata Agutom odigrao meč niske kvalitete, ali po kretnjama, udarcima i izrazu lica to nije bio onaj Marin „mašina za neforsirane greške“ Čilić, u svakom se trenutku vidjelo da je odlučan uzeti pobjedu danas.

Ona 4 vezana as servisa na servisu za meč nakon što je bio 0-30 „u rupi“ dovoljno govore o tome koliko je Marin psihološki spreman u ovom trenutku. Ne igra alibi igru, servis mu je odličan, a vidljivo je da uživa igrati u Rusiji.

Van Zandschulp igra u dobroj formi, ali daleko je to od ozbiljnog tenisača Marinovog ranga. Znam da je Marin u prošlosti gubio redovno od takvih igrača, ali ovoga puta moram ispratiti pobjedu našeg dečka jer je kvota naprosto previsoka.

Nikako, ali nikako, šanse u ovome meču ne mogu biti 50-50.

Za 10 unita uloga pobjeda Marina Čilića je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA: POBJEDA MARIN ČILIĆ  @ 1.90  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA