Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza MARIN ČILIĆ - TAYLOR FRITZ 31.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Drugu nedjelju za redom naš Marin Čilić igra finale jednog ATP turnira. Nakon što je prošlog tjedna došao do finala ATP Moskve, ovoga je tjedna stigao i da  finala ATP-a u St. Petersbourgu. U Moskvi je prilično lagano poražen od Karatseva, nadamo se da će u današnjem duelu s Fritzom biti dosta bolji rezultat za našeg Marina.

Na samom početku karijere Fritz je glasio za „onoga koji dolazi“. Osvojio je sve juniorske Grand Slam turnire i poznavaoci tenisa su legitimno vjerovali da je Fritz nasljednik Rogera Federera. Sličnost je najivše bila vidljiva u odlično, jakom i preciznom servisu te naravno u forhendu kojeg je ispaljivao rutinski kao Federer. Već u prvim mečevima na ATP razini vidjelo se da Fritz ipak nije Federer. On nije niti blizu mentalno stabilan kao najveći tenisač ikada, a vrlo često ulazi u velike probleme s neprisiljenim pogreškama. Moglo bi se reći da je sličniji našem Marinu nego iti jednom tenisaču na svijetu. Imaju talent koji je neosporan, imaju snagu u udarcima, ali se prečesto mentalno pogube i tako ispuštaju dobivene mečeve.


 
Dok je Čilić na ovome turniru izbaciovao klase poput Kachanova i Bautiste Aguta, Fritz je imao dosta lakši put preko Struffa, Millmana i Paula. I opet, u niti jednom od tih mečeva nije bio dominantan. Marin je za klasu bolji od svakog od tih protivnika koje je do sada sreo.

Do sada su odigrali jedan meč i to prije 4 godine na američkom hardu, koji je Čilić imao u svojim rukama, da bi se onda klasično raspao. Ovdje se u svim mečevima moglo vidjeti da Marin vjeruje u sebe, uzima i pogađa jako teške udarce, a servis mu je na jako visokoj razini.

Mislim da ćemo danas gledati prilično zanimljiv meč, pogotovo fanovima „proper“ tenisa, ali isto tako, gotovo sam siguran da će Čilić upisati pobjedu.

Ponovo, kao i jučer, Marin je podcjenjen. Njegova pobjeda danas ne vrijedi preko 1.60.

Za 10 unita uloga pobjeda Marina Čilića je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA: POBJEDA MARIN ČILIĆ  @ 2.00  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA