Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt

Besplatna dnevna prognoza MEGA SOCCERBET - KRKA 10.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Nakon dobrog nastupa u pripremnim utakmicama i visoke pobjede nad Studentskim Centrom u otvaranju ABA lige, očekivanja od Mege su bila visoka. Onda je doša prošli ponedjeljak i meč s Cibonom u kojem je Mega upisala poraz nakon što je vodila 16 razlike i imala utakmicu pod potpunom kontrolom.

Cibona je odigrala sjajno zadnjih 15 minuta utakmica, Reuvers je bio nepremostiva prepreka za igrače Mege u reketu dok su neki neočekivani pojedinci ispogađali šuteve. Gegić je bio nerješiv u prodoru, dok je Vildoza radio što je htio nakon preuzimanja. Sve su to sitne mane koje Mega ima, ali i dalje je ovo strašna ekipa.

Za razliku od prethonih sezona, Mega više nema superiskusnog pleja scorera kakve su nekoć imali. Sada je na poziciji jedan Smith koji i ne glada previše prema košu već je zadužen za razigravanje. Stvarna snaga ove ekipe je na pozicijama 3-4-5. Jović, Matković, Balcherowski, Simanić i Đurišić mogu pokriti sve mane koje ekipe ima vani. Na bekovima su ostali smo na Cazalonu kao prvoj opciji i igraču s poenima u rukama, ali izvlačenje Simanića i Rudana vani otvara dosta prostora visokim igračima unutra jer i jedan i drugi imaju neumoljiv šut za tricu.
 


 
 
Krka nije ekipa koja može napasti i iskorsititi Megine mane. French i Gibbs se nisu pokazali kao pojačanja dok se Arapović još uvijek oporavlja od ozljede. Krka je ostala na tome što Stipčević, Lapornik i Škedelj mogu napraviti u napadu, a to protiv ovako atletične ekipe kao što je Mega nije toliko puno.

Mislim da će Krka imati velikih problema već  u prijenosu lopte kao i u tranzicijskoj obrani jer Mega igra odličan pritisak po cijelom terenu, a stvarno ne vidim kako će na drugoj strani braniti tornjeve koje momčad iz Mitrovice ima u reketu.
Što se mene tiče, linija je postavljena dosta skromno i treba je iskoristiti.

Za 5 unita uloga pobjeda Mege od 8 ili više razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 

TIP DANA: MEGA -7.5 @ 1.76 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA