Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza MEMPHIS GRIZZLIES - GOLDEN STATE WARRIORS 12.01.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
NBA liga nam večeras donosi najzanimljivi meč mogući u ovome trenutku. Niti jedna dva tima u NBA ligi trenutno ne igraju bolju ali izanimljiviju košarku nego Golden State Warriorsi i Memphis Grizzliesi.

Pod vodstvom Ja Moranta Grizzliesi u zadnje vrijeme izgledaju nadrealno. Igraju košarku punu energije i kretnji, kreacija im je na visokoj razini, a nemaju niti problema s vanjskim šutem kao što je to bio slučaj u prvom dijelu sezone. Trenutno su u seriji od 9 pobjeda u kojima su padale ponajbolje ekipe lige ponajviše zahvaljujući Morantu i Jackssonu, ali ne treba zaboraviti niti da su Bane iskopali doslovno iz ničega i da je dečko od prvih minuta na parketu legitimno zamjenio Dillona Brooksa koji je van terena zbog ozljede.

Grizliji su tu i na njih treba obratiit posebnu pažnju, ali u njihovoj igri i dalje vidim određene rupe, pogotovo za borbu se ekipama kao što je to Golden State.


 
Warriorsi su sjani ove sezone. U zadnje dvije godine, kada nije bilo Thompsona, uspjeli su odgojiti nekoliko igrača koji su sada prava napast za protivnički koš. Prije svega tu govorim o Pooleu, ali ne treba zaboraviti da je front office Ratnika uspio napraviti odgovornog igrača u oba smjera od Andrea Wigginsa, momka koji je imao sve u svom reperotaru osim odgovornosti i od njega su uspjeli dobiti dosta bolju verziju Harrisona Barnesa s kojim su uzeli titulu.

Sada, kada se Klay Thompson vratio u roster, makar u limitiranim minutama, mislim da će Warriorsi biti nezaustavljvi. Curry igra sjajno i jedini način da ga obraniš je dupliranjem, a to neće baš prolaziti jako dobro kada Thompson, jedan od najboljih šutera svih vremena, čeka kao zapeta puška u kutu, otvoren za tri poena.

Vjerujem da će Grizzliji napraviti veliku buku u doigravanju, ali isto tako, siguran sam da još uvijek nisu spremni uzeti pobjedu protiv Warriorsa.

Za 10 unita uloga pobjeda Golden Statea je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: POBJEDA GOLDEN STATE WARRIORS @ 1.80 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA