Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza MILWAUKEE BUCKS - BOSTON CELTICS 07.05.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
U NBA doigravanju na Istoku, danas imamo zanimljiv duel polufinalne serije u kojem se sastaju ekipe Milwaukee Bucksa i Boston Celticsa.

Nakon serije od dva meča u Bostonu, rezultat je izjednačen, svaki tim je imao jedan jako dobar meč. Sada se serija seli u Wisconsin i za očekivati je da ćemo ponovo imati dva prilično jaka meča. Celticsi su konačno kompeltni pred ovaj meč dok je ekipa Bucks ai dalje bez Middeltona, svog nominalno drugog najboljeg igrača.

Prva dva meča su nam pokazala mnogo toga. Igra se jako fizikalna i defenzivno jaka serija u kojoj pobjedu nosi onaj tko ima bolju šutersku večer. Boston je u prvom meču otvarao sebi dosta prostora za fine šuteve iz vani, ali stvari jednostavno nisu funkcionirali, imali su jako lošu šutersku večer i to ih je koštalo pobjede. U drugom meču, kada su i Brown i Tatum podigli značjno svoje postotke od početka, Boston je na cruise controlu došao do pobjede.

 
 

 
Koji Boston će se danas pojaviti, onaj koji ciglari iz vani ili onaj koji pogađa sve, to je pitanje na koje nemam odgovor, no nakon prvih mečeva postalo je jasno da je Boston ekipa koja diktira ritam u ovoj seriji i o kojoj dosta toga ovisi.

Naime, Bucski bez Middletona nemaju igrača koji opetovano može rješavati teške situacije jedan na jedan s krila. Grayson Allen ima taj potencijal, ali još nije došao do razine gdje to može raditi bez ikakvih problema. Bez Middletona, Boston može konstantno rotirati Smarta, Tatuma i Browna na Giannisu, kojeg ispod koša čeka Williams kako uspije proći prvu liniju prepreka. Bez Giannisa na monstruoznom učinku, Bucksi nisu ovdje favorit, a ako ima iti jedna ekipa u ligi protiv koje mu je teško igrati, onda su to Boston Celticsi.

Mislim da su Kelti prilično podjcenjni danas i moram ih ispratiti.

Za 10 unita uloga pobjeda gostiju je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA:  POBJEDA BOSTON CELTICS @ 2.10 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA