Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza MONACO - JL BOURG 21.06.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Mislim da niti jedna ekipa u Europi nije završila sezonu gore nego li je to napravio Monaco. Nakon osvajanja Eurokupu u kojem su priredili iznenađenje kada su u finalnoj seriji svladali Unics s laganih 2-0, Monaco kao da se ispuhao.

Negdje u Veljači i Ožujku, Lessort je izgledao kao najbolji centar u Europi, bio je nezaustavljiv, dok je Rob Gray šutirao sjajno, a Knight bio možda i najbolji bek ofenzivni skakač na starom kontinentu. I onda kao da je sve stalo. Nakon prvih 26 kola odmaća lige Monaco je bio uvjerljivo prvi s 22-4 omjerom, da bi ligu završili kao četvrti s 24-10.

Možda je to pred kraj bilo i malo „namještanje“ protivnika jer boljeg rivala od Bourga u prvom krugu doigravanja nisu mogli izvući ni u snovima. Mitrović je vjerojatno imao informacije o tome da će Anđušić otići na kraju regularne sezone da igra za Srbiju, tako da možda i u tim spekulacijama ima istine.


 
Bourg je cijele sezone igrao solidnu košarku. Na pogon odlične vanjske linije Wright-Scrubb-Anđušić imali su jako dobar omjer i bez problema osigurali doigravanje. Dolaskom Omića, učvrstili su malo igru u reketu, ali Alen je igrač koji daje dobru obranu i skok, no na njegovih 10ak-15 poena baš i ne možeš računati.

Sada kada nema Anđušića u rosteru, Bourg je prilično lagan plijen i sve osim lagane pobjede u oba meča za Monaco bi bilo strašno iznaneđenje. Ovako kasno u sezoni vjerojatno niti jedan tim ne bi mogao nadoknaditi odlazak najboljeg igrača i strijelca, oko kojeg se bazirala cijela napadačka igra Bourga.

Monaco, sada pojačan s Fraizerom i Mahlbašićem, mislim da je debelo prejak za ovakav Bourg. Čak i s Danilom bi to bilo debelo na strani Monaco, ovako Bourg jednostavno nema poene u rukama da ostanu iti blizu.

Ovo je jako dobra linija koja će sigurno padati tokom dana, zato i analizu objavljujemo dan ranije, što nije inače slučaj. Uzmite što prije, linija bi lako mogla završiti na preko -10 za domaće.

Za 10 unita uloga pobjeda Monaca od 8 ili više razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.
TIP DANA: MONACO -7.5 @ 1.95  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA