Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza NEW YORK LIBERTY - SEATTLE STORM 19.06.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
Kako se približavamo ljetu, tako sezona WNBA lige postaje sve zanimljivja i zanimljivija. Iako liga još nije praćena niti blizu kao muška inačica, NBA liga, rebranding koji se dogodio prije dvije godine je urodio plodom tako da imamo sve veću dostupnost praćenja lige, a uvijeti u kojima igraju igračice su se značajno popravili.

Danas za vas analiziramo duel Seattle Storma i New York Libertya koji će se igrati u New Yorku.

Ekipa Seattlea je kroz prvo desetljeće ovog astoljeća bila prilično dominantna u ligi s nekoliko osvjenih titula. Tada su ih nosili Sue Bird i Lauren Jacksson i to je bilo najplodonosnije razdoblje u klubskoj povijesti. Jackson se odavno umirovila, no Sue Bird je još uvijek tu, uspjela je izdržati rebuilding i s 41 godinom na leđima još uvijek igra sjajno i nije pretjerano kada se za nju kaže da je ženski John Stockton.

Uz navedenu Bird, Seattle još ima Jewel Loyd i Breannu Stewart koje obje spadaju u top5 igračica na svojoj poziciji u ligi tako da ne treba nikoga čuditi tako visoka pozicija koju trenutno drži Seattle.
 

 
New York, s druge strane, već godinama ne bilježi značajnije rezultate, kao niti njihov pandan u NBA ligi, Knicksi. Uspjeli su prokockati godine kada je Tina Charles bila najdominantiji centar u ligi, nisu je okružili s dovoljnom kvalitetom tako da su morali ponovo u rebulidnig.Uspjeli su na draftu uhvatini Sabinu Ionescu koja je trebala biti novi mesija, ali za sada, osim ogormnih osobnih brojki i dosta problema s ozljedama, Ionescu nije donijela ništa novo u New York.

Mislim da je danas ekipa Seattlea prilično podcjenjena u ovome duelu. Bolja su ekipa, to je sigurno, a osim toga, New York ima i problem s ozljedom Rebbeke Allen, startne dvojke. Dolson koja sada pokriva reket je prespora da isrpati Stewart, a Bird i s 41 na leđima može u obrani napraviti ogroman posao na Ionescu.

Realno, po meni je sve preko 1.45 na goste ovdje value pa sukladno tome, 10 unita na pobjedu Seattlea je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA: POBJEDA SEATTLE STORM @ 1.74 BET365 KLADIONICA

U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA