Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza NORRKOPPING - JAMTLAND 13.01.2019.

KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!

Ponedjeljak nam nije donio baš super jaku ponudu,a li ipak imamo odličan par kao pripremu za pakleni utorak koji je „pun kao šipak“ s dobrim parovima.
Na domaćem terenu, Norkopping dočekuje Jamtland. Obje ekipe stoje jednako loše na tablici Švedske lige, ali oba tima će sa sigurnošću igrati doigravanje. Norkoppin je nekada bio institucija u ovoj ligi, ali u zadnjih par godina, financije su presušile, a skauting je sve gori i gori, tako da rezultati nisu bajni.

Jamatland s druge stane se nakako probija is drugog plana, nakon godina borvkaizmeđu prve i druge lige, vezali su par solidnih sezona i sada su točno ondje gdje nitko ne želi biti, srednja žalost. Svoju košarku baziraju na igri bez klasičnog beka šutera, imaju Massabu na pleju,  a okružili su ga s dobrim pick centrom, Guinnom, i s tri visoka krila koja mogu zabiti, skočiti i kreirati. U teoriji, plan nije bio loš, krenuli su protiv trendova u švedskoj košarci gdje oduvijek dominiraju omaleni bekovi šutersi brzih nogu, ali isto tako, ta im se kocka nije isplatila jer ih iole brže ekipe jednostavno pretrče. Dodamo li na to da im je klupa gotovo nepostojeća, postaje vam jasnije zašto biram pobjedu domaćih u ovom duelu.

KLIKNI NA JEDINI BET365 LINK KOJI RADI U HRVATSKOJNa stranu to što je Jamatland uzeo samo 1 od 10 mečeva na strani ove godine, mislim da je u ovom trenutku Norkopping kvalitetnija i bolja ekipa koja može puno više napraviti štete nego što je može pretrpiti od ovog rivala.

Kvota na domaće je u strahovitom rastu, samo da još i to obrazložim. Jučer je Norrkopping otpustio Taylora, startnog beka šutera, pa je to uzrokovalo dosta uplata na goste. Iz moje perspektive, otpuptanje Taylora je najblje što su mogli napraviti, dečko misli da je Kobe, ruši kemiju na terenu, uzima najgluplje moguće šuteve i klasičan ja carinik od kojeg se drugi ne mogu razigrati.

Meni je ovo sve dovoljno da odigram domaće. Čista pobjeda za 5 unita.

Iskoristite najbolju kvotu kod našeg partnera, BET 365 – NAJBOLJA ONLINE KLADIONICA.

BET365 KLADIONICA ČASTI, REGISTRIRAJTE SE PREKO NAŠEG LINKA I OSVOJITE POSEBNE POGODNOSTI!!!

TIP DANA: Pobjeda  NORKOPPING @ 1.86 BET365 KLADIONICA


KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!