Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza NORVEŠKA - DANSKA 20.11.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
U finalu Svjetskog rukometnog prvenstva za Žene, večeras se u Ljubljani sastaju ekipe Danske i Norveške.

Ovo će biti drugi međusobni susret ove dvije selekcije unutar zadnjih 5 dana. U srijedu su se sastale u grupnoj fazi natjecanja i tada je Danska odnijela pobjedu jako dobrom igrom svojih šuterica i tako nanijela Norveškoj prvi poraz nakon 16 godina na europskim prvenstvima.
U polufinalu, Danska je apsolvirala ekipu Crne Gore bez prevelikih problema, s rezultatom 27-23 u meču u kojem su Dankinje kontrolirale trempo meča s izuzetkom početnih par minuta. Kroz cijeli meč Dankinje su pokazivale da imaju kvalitetu više i Crna Gora nije imala previše šanse.

Momčad Norveške je imala prilično teži dvoboj u polufinalu, ali su ga rješile još lakše nego što su to napravile Dankinje. Naime, Norveška je nakon poraza od Danske u grupnoj fazi morala ići na nominalno težek protivnika u polufinalu, ekipu Francuske, aktualne olimpijske šampionke.

Ono što je Norveška napravila Francuskoj je samo potvrda njihove realne kvalitete i potvrda toga koliko su ustvari dominantne u ovome trenutku. Razbile su Francuskinje s 8 golova razlike, bez da su dali šansu za pobjedu olimpijskim pobjednicama.
 
 

Nora Moerk, Oefdal i Reistad su briljiare u tome susretu, a nešto slično je za očekivati i danas. U prvom susretu Danske i Norveške udarne zvijezde Norveške su bile malo tihe, dok su s druge strane kod Dankinja izašle na vidjelo neko igračice iz drugog plana, što vjerujem danas neće biti nikako slučaj.

Norvežanke imaju šampionski DNK-a, igraju s nevjerojatnim samopouzdanjem,a u pravo je to ono što donosi titule u odlučujućim mečevima.

Vjerujem da će Norvežanke danas stići do pobjede, i to s razlikom. Danska je jaka, ali niti približno kao Norveška.

Za 10 unita uloga pobjeda Norvežanki je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: POBJEDA NORVEŠKA @ 1.67 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA