Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza OSIJEK - RIJEKA 27.05.2023.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Ove subote, na rasporedu imamo posljednji veliki derbi ove sezone u HNL-u. Sezona završava ovoga vikenda, sve se više manje zna. Šibenik je ispao iz lige i dogodine će biti u drugoligaškom društvu, dok je Dinamo ponovo prvak. Hajduk još jednom nije uspio ugroziti zagrebačke plave, ali za utjehu im je ostao kup.

Jedina dilema koja je još ostala na tablici je hoće li Osijek ili Rijeka završiti natjecanja kao treći na tablici i tako skratiti svoj put prema natjecanju u skupinama Uefa Konferencijske lige iduće sezone.
U ovom trenutku Osijek se nalazi na trećoj poziciji s 49 bodova, dok je Rijeka na četvrtom mjestu s jednim bodom manje. Epilog ovoga duela znati ćemo danas, jer Rijeka i Osijek igraju međusobni susret na zatvaranju prvenstva, s početkom u 19:00 u Gradskome vrtu u Osijeku.

Osječani iza sebe imaju jako turbulentnu sezonu. 3 trenera su ove godine vodila Osijek, što nikako nije put kojim se treba ići. Niti Bjelica, niti njegov bivši pomoćnik, pa onda nasljednik, Rene Poms, nisu uspjeli napraviti ništa, Osijek je tek malo proigrao kada je na klupu sjeo Stjepan Tomas, bivši reprezentativni stoper naše reprezentacije.
 

Glavna boljka Osijeka je kroniča neefikasnost prema naprijed. Igraju strahovito loše u zadnjoj trećini i nikoga na treba čuditi da su ove godine postigli jedanko golova kao Lokomotiva koja će sezonu završiti na 7. mjestu.
Rijeci u ovome susretu igra samo pobjeda, dok Osijeku bilo koji pozitivan rezultat donosi ostanak na trećoj poziciji. Očekujem da će Jakirević napasti od početka i da će njegov tim pokušati doći do ranijeg vodstva što bi Osijek natjeralo da se barem malo otvori.

U ovome susretu je jako teško prognozirati pobjednika, ali oba daju gol mi se čini kao savršena okalda za ovaj susret.

Za 10 unita uloga OBA DAJU GOL je tip dana portala TOP KLADIONICA.


 

TIP DANA :OBA DAJU GOL @  1.83 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA