Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA 17.11.2019.

KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!

ABA liga nam danas donosi najveći mogući derbi, VEČITI DERBI Crvene Zvezde i Partizana. Partizan je domaćin danas, a svi znamo koliko to vrijedi u ovakvim duelima.
Crvena Zvezda ne izgleda dobro ove godine, unatoč velikim najavama, nisu uspjeli potpisati niti Teodosića niti Stefana Markovića koje im je otela Virtus Bologna, morali su se zadovoljiti Brownom koji je daleko od najboljih dana, Gistom koji je u istom stanju i ostatkom od lani.

Daleko je to od one Radonjićeve Zvezde koju nisu mogao pobjediti niti na jedan način osim ako si imao višestruko veći budget i 50% kvalitetniji roster, ono je bila momčad koja je igrala jedan za drugoga.
Partizan je za ovu sezonu dobio titulu „režimski“ klub. Ove godine većina sredstava posredstvom premijerovog brata dolazi u Partizan, pa su tako vraćeni dugovi nagomilani u proteklih 10 godina, a ekipa je više nego solidna, i tu su negdje sa Zvezdom, što već godinama nisu bili.

Velika prednsot Partizana u ovom duelu, osim domaćeg terena u Pioniru koji je strašan zalog za pobjedu u Derbiju, je trener Trinchieri koji je genijalac svog posla, a sada ima ekipu po svom guštu i to se vidi, je Partizan ne samo da pobjeđuje, već Partizan igra košarku.

KLIKNI NA JEDINI BET365 LINK KOJI RADI U HRVATSKOJOsobno vidim dosta dobar Value na pobjedu domaćih. Kod Crveen Zvezde nekoliko igrača vuče probleme s ozljedama, preko tjedna su izgubili težak meč s Asvelom koji ih je fizički i mentalno iscrpio, jer teško je igrati kada nakon što vodiš cijelu utakmicu pobjedu ispustiš u produžetku.

Partizan je danas po meni bolji barem 7 poena i zato ova kvota ima ogroman value.

Za 10 unita uloga, pobjeda Partizana ne bi trebala doći u pitanje.

BET365 KLADIONICA ČASTI, REGISTRIRAJTE SE PREKO NAŠEG LINKA I OSVOJITE POSEBNE POGODNOSTI!!!

TIP DANA: Pobjeda Partizan @ 1.55 BET365 KLADIONICA


KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!