Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza PHOENIX MERCURY - CHICAGO SKY 10.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Posljednjih nekoliko sezona, otkad je Elena Delle Donne otišla u Washington, Chicago nije imao status contendera, tražili su se sa svakakvim rosterima i rezultati su bili prilično slabi.

Ovo ljeto je front office odlučio ići na sve ili ništa i to im se isplatilo. Vratili su sve zvijezde koje su imali lani, prvenstveno Vandersloot, Quigley i Doolson, potpisali Stevens, Copper i Evans, da bi sve to zaokružili dolaskom Candance Parker iz Sparksa. Parker je nekoliko puta bila MVP lige, ali i samog finala, zna kako se igraju velike utakmice i bez obzira na 35 godina na leđima, ona će im biti zlata vrijedna u oba smjera u ovom finalu, kao što je to pokazala kroz cijelu sezonu.

Uspjeli su, i to lakše nego li je to bilo očekivano, proći Sunse u finalu. Jones ih je trpala iz svih pozicija, ali jednostavno nije uspjela sama. Kada se meč lomio, ekiap Chicaga je uvijek bila nekako bolja i pripravnija, brža na lopti i pametnija u donošenju odluka. To je to iskustvo o kojem sam govorio.

Mercury je s druge strane bez prednosti domaćeg terena izbacio Las Vegas, ekipu koja je bila proicirana kao osvajač titule ove godine. Išlo im je u prillog to što Cambage, najbolja igračica Acesa nije igrala većinu serije tako da su se mogli defenzivno fokusirati na Wilson, ali to ne umanjuje njihov podvig.
 


 
 
Taurasi igra ovu sezonu kao da je naša eliksir mladosti, izgleda kao Kobe Bryant u najboljim danima, dok je odlično prati Greiner, dugogodišnji najbolji centar lige.

Phoenix je godinama imao problema s vanjskim šutem. Ovo ljeto su tu rupu zakrpali dovođenjem Diggins-Smith i Hartley, kao i Kie Nurse koja neće biti dostupna danas. Povećanim volumenom iz vani ostavili su pregršt prostora za Greiner unutra što ona koristi odlično.
Mislim da je Chicago ipak favorit za uzeti ovu seriju. Imaju značajno više opcija u napadu, a uspiju li barem malo usporiti Taurasi i držati je oko 15-17 poena po meču, šanse im eksponencijalno rastu.

Sigurno je da će ovo biti odličan meč za otvaranje serije, a ja idem, za mali ulog, s Chicagom.

Za 2 unita uloga pobjeda gostiju je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA: POBJEDA CHICAGO SKY @ 2.45  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA