Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza REAL MADRID - BARCELONA 19.06.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
Danas ponovo na rasporedu imamo duel finalne serije španjolske ACB lige između Real Madrida i Barcelone. Duel se ponovo igra u Madridu, a navodno bi se Pablo Laso mogao ponovo pojaviti na klupi Reala nakon što je izašao iz bolnice u kojoj je završio zbog srčanog udara.

Za sada, u ovoj seriji, ekipa Reala doslovno dominira svakim aspektom igre. Trenutni rezultat u seriji je 2-1, iako, da nije bilo sudačkih previda u završnici drugog meča, ovo bi vrlo vjerojatno bilo trenutno 3-0 za Real i danas bi imali šansu zadati završni udarac i pomesti Barcelonu.

Današnji meč je vrlo značajn u upravo bi pobjednik danas mogao prelomiti seriju. Iako Real za sada dominira, eventualni poraz danas bi ih vratio na početak, bilo bi 2-2 u seriji i Barca bi ponovo imala prednost domaćeg terena, što bi efektivno značilo da je Real uspio prosuti sve na čemu je naporno radio u zadnja tri meča.
 

 
Ne vjerujem da ćemo danas gledati takav scenarij. Ekipa Šarunasa Jasikevičiusa je aposlutno inertna u napadu. Njihova košarka giljnja u obrani, a u napadu što se dogodi, trenutno ne prolazi jer je Real ekipa koja može vrlo lako odgovoriti na Barceloninu fizikalnost vlastitom jer u rosteru imaju priličan broj fizički moćnih igrača.

Očekujem ponovo jednu jako dobru predstavu Reala, za razliku od Barcleone, oni u ovom trenutku imaju veliku napadačku širinu koju Blaugrana jednostavno nema. Barcelona u napadu ovisi isključivo o Mirotiću jer je on jedini igrač u rosteru koji može raditi razliku opetovano svojom individualnom kvalitetom. Barcelona nije našla, abrem ne još uvijek, igru protiv Reala koja bi im omogućavala da kreiraju otvorene pozicije za Abrinesa i Kurića, niti su našli način da efektivno izvade Tavaresa i Poiriera iz reketa, omogućujući tako bolje pozicije za Davisa nakon picka ili Calathesa u prodoru.

Za mene nema nikakve dvojbe danas.

10 unita uloga na pobjedu Real Madrida je tip dana portala TOP KLADIONICA.


TIP DANA: POBJEDA REAL MADRID @ 1.54 BET365 KLADIONICAU ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA