Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza RIJEKA - HAJDUK 21.11.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!U  možda i najbitnijoj utakmici u cijeloj dosadašnjoj sezoni, Hajduk ide na noge Rijeci na Rujevicu. Do sada, Hajduk je igrao tri derbija, dva s Osijekom i jedan s Rijekom, i iz ta tri susreta je izašao sa samo jednim bodom što je definitivno premalo za ambicije kakve gaji Hajduk.
Trenutno im vodeća trojka bježi izmeeđu 4 i 7 bodova, a Hajduk bi se pobjedom danas mogao približiti Rijeci na samo 3 boda zaostatka. Porazi od Šibenika i Slaven Belupa koji su bili uprogramirani kao unaprijed upisane pobjede puno su za sada koštali Splićane koji više nemaju pravo na kiks.

Rijek je izuzetno dobra ove godine na domaćem terenu. U 6 mečeva su upisali samo jedan poraz na domaćem terenu i to u zadnjem domaćem susretu protiv Lokomotive u meču u kojem su promašili stotinu prilika. Prema naprijed, s Drmićem, Abassom, Murić i Obregonom, Rijeka je definitivno jedna od najkvalitetnijih momčadi lige. Murić je, kada ima svoj dan, najbolje krilo lige iza Oršića dok Drmić baš i ne promašuje puno prilika, ima taj killer instinkt i stvarno isporučuje na visokoj razini otkad je u Rijeci.


 
Problem Rijeke je propusna obrana, a ostaje za vidjeti kako će, i hoće li to Hajduk moći iskoristiti. Novi trener Dambrouskas ima velikih problema već u današnjem meču. Krovinović je pod znakom upitnika (navodno će igrati, ali pitanje u kakvom stanju jer nije igrao već preko 50 dana), a uz njega nema ni Fossatija i Vukovića. Dakle, kompletna sredina terena nedostaje Hajduku, pa će se očekivati dosta više od Livaje koji će se mroati vraćati nazad po loptu da bi iskreirao nešto za sebe i za druge.

Ipak, Hajduk 3 godine nije poražen u Rijeci. Mislim da će se ta tradicija nastaviti i danas. Splićani su jako dobri, vjerujem da su puni energije nakon reprezentativne pauze i očekujem da će odigrati ovo na gornjoj granici svojih mogućnosti jer bi se porazom danas polako mogli početi opraštati od borbe za titulu.

Za 5 unita uloga pobjeda Hajduka je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: POBJEDA HAJDUK @ 2.50 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA