Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza S. WAWRINKA - J. SOUSA21.09.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Na dvoranskom turniru u Metzu danas imamo duel Stanislasa Wawrinke i Portugalca Joao Souse.

Wawrinka se, nakon dugo vremena, konačno vratio pobjedama na ovom turniru pa je prvi put nakon nastupa u Rimu prije više od pola godine uspio upisati dvije vezane pobjede. U kvalifikacijama za nastup u glavnom dijelu turnira pali su Djere i Piros, ne toliko jaka imena u dvoranskom tenisu, ali sigurno ozbiljni igrači.

Na svome vrhuncu, Wawrinka je definitivno bio jedan od najboljih igrača na brzim dvoranskim podlogama, no sada, iako daleko od svog najboljeg izdanja, mislim da ima još dosta toga za pokazati.

Današnji Švicarcev protivnik je Joao Sousa, vrlo zahvalan portugalski tenisač s prilično slodnim početnim udarcem. Ove godine ni Portgualac ne briljira, ali iza sebe ima neke prilično solidne nastupe u kojima je pokazao da ipak spada u top 100 na ATP ljestvici.
Iako kroz karijeru nije imao većih uspjeha, etablirao se kao netko tko igra uvijek solidno, bez velikih raspada, ali i bez velikih skokova u svojoj igri.
 


Wawrinka se posebno pripremao za ovaj dio sezone, zna da u dvorani može postići najviše s obzirom na svoje trenutne mogućnosti i cilj mu se podići u renkingu što je više moguće prije prvog Grand Slama iduće godine, onog u Australiji.
Mislim da Wawrinak još nije rekao svoje na brzim dvoranskim podlogama.

Način na koji je kontrolirao Djerea u prvom nastupu ovdje, pa onda i expresni preokret protiv Pirosa, govore nam da je spreman i da bi na ovom turniru mogao daleko dogurati.

Za 10 unita uloga pobjeda Wawrinke je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 


TIP DANA: POBJEDA  S. WAWRINKA  @ 1.57 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA