Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza SAO PAOLO - PINHERIOS 19.11.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Večeras vas vodimo na jedno egzotično putovanje do dobitng para i profita. U brazilskoj košarkaškoj ligi  s početkom u 00:00 po našem vremenu imamo duel Sao Paola i Pinheriosa.

Ekipa Paulistiana je trenutno na sredini tablice, dok se Sao Paolo nakon dva uvodna poraza u kojima nisu imali pola rostera na raspolaganju polako penje prema gore i samo je pitanje vremena kada će doći na jednu od prve dvije pozicije. Svi u Sao Paolu znaju da im je start u sezonu najvažniji, jer pitanje je koliko će se dugo Bruno Carboclo zadržati u Brazilu. Trentuno je na otvorenom ugovoru i čeka nekakvu interesantnu ponudu  iz Europe gdje je već dokazao da može igrati na jako visokoj razini.

Ekipu Pinheriosa predvode neka jako dobro poznata imena u ovoj ligi. Bekovski par Ramos – Abreu je već dugo godina u ovom natjecanju, dok su za ovu sezonu uspjeli osigurati usluge brazilskog reprezentativca Jeffersona Andradea koji je došao iz Sao Paola. Unatoč poznim godinama za košarkaška, Andrade i dalje trpa te je možda i najbitniji igrač ove ekipe. No izuzev navedenih igrača, Pinherios je prilično tanak. Coleman koji je doveden kao veliko pojačanje da pokrpa rupu na trojci, i u napadu i u obrani, pokazao se kao prosječan igrač, a ne kao pojačanje od kojeg možeš očekivati 15 poena po susretu. 
Sao Paolo je, s druge strane, napravio najveće transfere ovoga ljeta u Brazilu. Nakon „100“ godina s Flamengom, Marquinos Vieria je zamjenio njihov dres s onim od Sao Paoloa. Riječ je o ponajboljem strijelcu u povijesti lige i igraču kojeg niti na sekundu u napadu ne smiješ ostaviti nebranjenog. Uz njega, doveli su i gore navedenog Carbocla tako da svaki meč počinju sa sigurnih 40-50 poena koje ovo dvoje zabiju međusobno.

Pinherios se jednsotavno neće moći nositi s napadom Sao Paola. Bauru ih je nekako uspio usporiti, a riječ je o značajno boljoj ekipi od Pinheriosa, da bi kada je bilo najvažnije, Sao Paolo samo podigao u brzinu više i lagano priveo meč kraju.
Za mene ovdje nema nikakve dvojbe.

Za 5 unita uloga pobjeda Sao Paoloa od 9 ili više razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: PSAO PAOLO -8.5 @ 1.80 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA