Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza SCHIO - FENERBAHČE 02.11.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Ženska košarkaška Euroliga se za razliku od muške koja se igra krajem tjedna uglavnom igra utorkom, tako da je danas prepun program jako zanimljivih parova.

Mi smo za vas danas izabrali možda i najzanimljiviji, onaj u Italiji između Fenerbahčea i domaćeg Schia. Schio je godinama najbolja ekipa u Italiji, no u zadnje dvije sezone su se odnosi snaga malo promjenili i sada končano imaju prave rivale. Virtus i Venezia su se strašno pojačali i sigurno će biti prijetnja ovome Schiu ove godine.

Fenerbahče je ušao sjajno u sezonu. Osim dva glupa poraza od Landesa i Girone, u svim ostalim susretima su upisali pobjede s time da su 2 puta pregazili strašno jak Galatasaray. Oba poraza su došla dok ekipa još nije bila u punom sastavu, tako da vjerujem da će se i te fluktuacije smanjiti sada kada su im se priključile WNBA igračice.
Kyla McBride, Kiah Stokes, Igupova, Williams, Thomas, Zahui i ostatak ovog sjajnog rostera je granacija za pobjedu danas.
 


 
Schio je jako dobra ekipa, ali oni i dalje igraju košarku prošlog vremena. Samo dvije igračice u rosteru imaju iole pristojan šut za tri poena, a to su Mestdagh i Sottana. Ostatak djevojaka uglavnom ciglari, bile otvorene na šutu ili ne, sasvim svjedno.

Dosta igre Schia prolazi kroz niski post gdje ordinira Gruda, ali i ona sa svojih 34 na leđima više ne može nositi cijeli napad kao što je to znala ranije pogotvo kada s druge strane ima jednako fizički dominantne Stokes, Zahui i Williams.

Fenerbahče je znao ove godine imati dosta crnih rupa u igri i zato ovaj par nije za 10 unita uloga, ali mislim da će Schio stradati u ovome meču, prvenstevno od jako tečnog i šuterski dobrog napada gostiju.

Za mene ovdje nema nikakve dvojbe.

5 unita uloga na pobjedu gostujućeg Fenerbahčea je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA: POBJEDA FENERBAHČE  @ 1.50 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA