Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza SHEFFIELD SHARKS - LONDON LIONS 23.09.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Danas s početkom u 20:30 na rasporedu imamo duel prvog kola Britanske košarkaške lige u kojem se sastaju London Lionsi kao gosti i Sheffield Sharksi kao domaćini.

Od ove sezone pravila o sallary capu ne postoje u ligi, tako da će Lionsi, vjerojatno najbogatiji tim u ligi, napraviti veliki iskorak što se tiče kvalitete. Lionsi us prošle sezone nastupali u različitim rosterima na domaćoj sceni i u Europi, što je često dovodilo do dosta lošijih rezultata u domaćem prvenstvu gdje je od stranaca igrao samo DeAndre Liggins, a Marquise Teague i Byron Mullens su bili po strani.

Za ovu sezonu, Lionsi se nikako ne šale i po dovedenim imenima su trenutno ozbiljna ekipa Fiba Liga Prvaka koja bi mogla možda izboriti i doigravanje. Dovedeni su naš Tomislav Zubčić i Sam Dekker iz Turske kao najveća pojačana. Iz Venezie je stigao britanski reprezentativac Tarik Phillipe, dok su iz Amerike doveli dva jako dobra centra, Kostasa Koufosa koji ipak nije igrao ozbiljnu košarku jako dugo, i Johna Sharmu koji je lani u Poljskoj imao jako dobru sezonu.
 

 
Kako se Phillip ozljedio na početku priprema, doveden je Devon Von Ostrum kao zamjena. On sigurno nije igra iste kvalitete kao Phillipe, ali jedovoljno doabr za ovo natjecanje. London ima ogorman roster i sada kada mogu igrati BBL u punom sastavu, ne vidim da im iti jedna ekipa može uzeti pobjedu.

Svakako ne Sheffield Sharksi koji su ostali na istom tankom rosteru od lani. Prošle sezone su imali određene uspjehe protiv Lionsa, ali ponovo napominjem, to nije bila ni blizu ista ekipa kao ova. Samo Zubčić i Dekker su dovoljno da pregaziš s 20 razlike bilo koga u ovoj ligi.
Za mene nema nikakve dvojbe.

10 unita uloga na pobjedu Londona od 7 ili više razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 


TIP DANA: LONDON LIONS -7.5  @ 1.83 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA