Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza SLOVENIA - ITALIJA 09.09.2023.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
U zadnjoj utakmici na turniru za obje selekcije, u borbi za 7. mjesto na Fiba Svjetskom košarkaškom prvenstvu, reprezentacija Italije će danas odmjeriti snage s izabranom vrstom slovenije predvođenom nevjerojatnim Lukom Dončićem.

Meč se igra u jutarnjem terminu po europskom vremenu, s početkom u 10:45. Susret  možete gledati uživo, i to potpuno besplatno, na streaming portalu BET365 kladionice. Sve što trebate narpaviti je registrirati se na BET365 Kladionicu putem linka na našem portalu.
Na ovome mini turniru koji nosi razigravanje od 5. do 8. mjesta, i reprezentacija Italija, kao i reprezentacija Slovenije, su podbacili u svojim prvim susretima. Dok je Italija poražena od Latvije u meču u kojem su bili nominalni favoriti, Slovenija je prilično lagano, lakše od očekivanog, pala od Litve, što i nije bio toliki šok, jer je Litva prikazala jako dobru igru na ovom turniru.

Italija je prilično premašila očekivanja na ovome turniru. Došli su s ne prilično jakom momčadi, imali su nekoliko ključnih izostanaka, kao što je Darius Thompson koji nije dobio papire na vrijeme, a otkantao ih je i Paolo Banchero, etnički talijan koji je izabrao igrati za reprezetnaciju SAD-a na ovome turniru.
 
Slovenija je također odigrala prilično dobar turnir za svoje realne mogućnosti. Ovo nije momčad koja se može boriti za najveće domete, jer osim Luke Dončića nemaju igrača visoke klase. Mike Tobey i Klemen Prepelič su jako dobrih igrači, ali i oni su igrači role u svojim klubovima na razini Eurolige, tako da je teško očekivati nešto extra od ove ekipe. Da je tu još Goran Dragič, onda bi sigurno situacija bila drugačija jer bi Dončić mogao malo više igrati bez lopte, što u ovome trenutku nikako nije moguće.

Ipak, mislim da je Italija protivnik baš po mjeri ove ekipe i da će Slovenija slaviti u ovome duelu i završiti pobjedom ovaj dobar nastup na Svjetskom prvenstvu.

Za 10 unita uloga pobjeda Slovenije je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA : POBJEDA SLOVENIJA @  1.60 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA