Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza SLOVENIA - LITVA 07.09.2023.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
U drugom meču ovoga razigravanja od 5. do 8. mjesta na FIBA Svjetskom košarkaškom prvestvu, ovoga jutra se po europskom vrmenu sastaju momčadi Litve i Slovenije. Litva je u svome četvrtfinalnom meču, nakon senzacionalne predstave protiv SAD-a, doslovno pregažena od Srbije u utakmici u kojoj su ih momci Svetislava Pešića doslovno odučili od košarke, dok je Slovenija pod vodstvom Luke Dončića ostala kratka protiv ipak prejake Kanade.

Slovenija se dobro držala u uvodnih dvadeset minuta, no u drugom dijelu je Kanada pritisnula Gas i otišla na prednost koju su držali do samoga kraja. Luka Dončić je odigrao dobru partiju, ali nije bio efikasan kao inače, što je na kraju i koštalo Sloveniju jer bez partije Dončića od 40 poena s 50% šuta, Slovenija se nikako ne može nadmetati s najboljima.

Meč s početkom u 14:40 možete pratiti na streaming portalu BET365 Kladionice, sve što trebate napraviti je registrirati se preko linka na našem portalu koji se nalazi nešto niže, ispod ovog paragrafa teksta.
 
Litva će u ovome susretu pokušati spasiti što se spasiti da. Kao što sam već napisao, ulog je velik, direktan plasman na Olimpijadu bi značio jako puno za ove dvije momčadi. Litva je ekipa građena od prosječnih igrača potpomognutih Sabonisom i Valanciunasom, dok Slovenija ima Luku Dončića, Mike Tobeya i također, hrpu  prosječnih igrača.

Litva ima velikih  problema s momčadima koje imaju jak backcourt koji može konstantno vrtiti pick, jer niti Sabonis niti Valanciunsa nisu majstori obrane od pick and rolla. Ovo bi mogla biti utakmica u kojoj će Dončić napraviti dar-mar, i na tome Slovenci trebaju graditi svoj optimizam.

U vanjskoj liniji, Slovenija ima dovoljno obrambenih specijalista da naprave problem Litvi u vanjskom šutu, tako da ja generalno mislim da je Slovenija podcjenjena u ovome susretu.

Za 10 unita uloga pobjeda Slovenije je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA : POBJEDA SLOVENIA @  2.70 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA