Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza ŠPANJOLSKA - ŠVICARSKA 24.09.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
U skupini A Elitne grupe Lige Nacija, Španjolska danas na svome terenu dočekuje momčad Švicarske.

Švicarci su eliminirani iz svih opcija za prolazak u doigravanje, startali su jako loše u ovo natjecanje, no u posljednjem odigranom kolu su ostvarili pobjedu protiv reprezentacije Portugala koja je bila sve samo ne očekivana.
Španjolska vodi bitku s Portugalom za to prvo mjesto koje donosi prolazak dalje. Trenutno, Španjolci imaju 1 bod više, ali u posljednjem kolu moraju ići na teško gostovanje u Lisabon, tako da Španjolcima ustvarnosti danas igra samo pobjeda jer je za oečkivati da će Portugal pobjediti reprezentaciju Češke na gostovanju.

Iako domaći strateg Luis Enrique nije pozvao preporođenog Sergia Ramosa za ovu reprezentativnu akciju, Španjolska danas igra u najjačem mogućem sastavu u ovome trenutku. I dalje imaju velikih problema u relazaciji, igraju dsota jalovo u napadu, ali stvaraju ogroman broj šansi koje bi na kraju trebale rezultirati golom.
 

 
Švicarci su više turnirska momčad koja može svakoga iznenaditi u jednoj utakmici, ali se ne mogu nadmetati s najboljima u kontinuitetu. Defenzivno su prilično solidni, ali u napadu imaju velikih problema. Ne samo da im je slaba realizacije, već niti ne dolaze u veliki broj prilika, prilično su bezopasni u posljednjoj trećini terena.

Španjolcima su se oporavile sve mlade zvijezde, izbornik bi trebao na raspolaganju imati i Gavija i Rodria, ali i Ansu Fatija koji se oporavio nakon duge ozljede. Mlade nade u kombinaciji s prekaljenim iskusnjarama kao Morata, Sarabi, Azpiliqueta i ostatak ovog rostera, trebali bi biti dovoljni za savladati slabu Švicarsku.

Za 10 unita uloga pobjeda Španjolske je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 


TIP DANA: POBJEDA ŠPANJOLSKA @ 1.50 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA