Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza SPORTING - PORTO 10.04.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Nakon jako dobrog dana jučer, danas nam je na rasporedu F4 portugalskog košarkaškog kupa. Imamo dva para, igraju Benfica i Immortal, ali nama je zanimljiviji ovaj drugi, superderbi između Sportinga i Porta.
Porto je konačno odustao od čekanja na Maxa Landisa. Landis je zadnje dvije godine proveo više vremena na rehabilitacijama nego li je bio na terenu, ali Porto je to trpio jer kada bi god Max igrao, trpao je po 20 poena uz 7-8 odličnih asistenicja i bilo je janso da je zdravi Landis ponajbolji igrač lige.

No, sada su ga konačno otpustili, nije spreman za ovu završnicu sezone, pa je doveden Nevells iz Poljske, koji za Slask uopće nije igrao loše, ali je bio dsota u sjeni Strahinje Jovanovića. U drugom dijelu sezone Riley je explodirao, igra odlično, što omogućava Tinslyu da igra svoju prirodnu poziciju, onu čisto šutera. Do sada je ipak previše vremena provodio kao kreativac, što mu i nije najjača strana.
Porto je solidna ekipa, čak i odlična za Portugal, ali Sporting je ove sezone ipak nešto više.


 

Nastupi u Fiba Europe Cupu, kako se sada naziva Eurochallange, to i potvrđuju. Igrali su al-pari s Nes Zionom, koja je odlična ekipa, a bili su blizu pobjedi protiv Ostrowa, druge najbolje ekipa u Poljskoj. Sporting već 2-3 sezone gradi pametno i postepeno. Dodatak Downsa iz Benfice na sredini sezone upravo potvrđuje taj put. Ako ga uspiju podignuti u fomi, siguran sam da će uzeti titulu ove godine, jer ne postoji igrač u ligi (izuzev Millera iz Benfice kada je motiviran) koji ga može čuvati. Snajper koji se dobro kreće s preko 204 visine je luksuz za imati u modernoj košarci.

Mislim da je kvota danas promašena, pobjeda Sportinga ne vrijedi više od 1.50. Pod vodstvom Fieldsa, Elisora i Downsa, Sporting će izboriti finale kupa.

Za 5 unita uloga pobjeda Sportinga je tip dana portala TOP KLADIONICA.
TIP DANA: POBJEDA SPORTING @ 1.70 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA