Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza SRBIJA - KANADA 22.09.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Prvog dana svjetskog prvenstva u košarci za žene koje se ove godine održava u Australiji, Kanada otvara svoj put na ovom natjecanju protiv reprezentacije Srbije. Susret se igra rano ujutro po našem vremenu i za očekivati je da će se Kanada brže prilagoditi na vremensku razliku jer ionako dolaze iz slične vrmenese zone.

Srbija na ovaj turnir dolazi značajno oslabljena. Odlučili su se za potpuno pomlađivanje momčadi za ovaj turnir tako da su od nositeljiva ove ekipe u zadnjih nekoliko sezona u rosteru ostale samo Anderson, Jovanović-Krajišnik i Sonja Čađo. Ostatak rostera čine mlade igračice kojima će ovo većinom biti prvo iskustvo na velikoj sceni. U rosteru više nema Jelene Dubljević, Ane Milovanović, Sonje Petrović, što je samo po sebi dovoljno da izbaci Srbiju iz kruga ekipa koje pretendiraju na prolaz u daljnji dio natjecanja.

Kanada ove godine ima zanimljivu reprezentaciju. Spoj velikog iskustva i jako mladih igračica koje još uvijek nastupaju na sveuilištu je veliki rizik koji sa sobom može donijeti potop, ali i veliku nagradu.
 

 
Prvo ime ove reprezentacije je definitivno Kia Nurse. Nije prošla pripreme s ovom momčadi jer je igrala finale WNBA lige sve do nedjelje, tako da se priključila pred sam početak natjecanja, ali je ona upravo ono što nedstaje ovoj ekipi. Osim Nurse, imamo Anchowu i Carlson koje godinama igraju lijepe role u WNBA ligi, tako da je ovo definitivno jaka reprezetacija.

Mislim da se Srbija neće moći nositi s fizičkom igrom Canade u obrani, a isto tako, ne vjeujem da će srpkinje moći opetovano razbijati pick igru Nurse s svojim visokim igračicama. Tranzicija je još jedna od velikih prednosti Kanadske ekipe u kojima će kanađanke moći praviti razliku.

Za mene u ovom susretu nema nikakve dvojbe, pripreme su pokazale da Srbija nije niti blizu većini ekipa na ovom prvenstvu.

Za 10 unita uloga pobjeda Srbije je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 


TIP DANA: POBJEDA KANADA   @ 1.54 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA