Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza : Srbija - Latvija 05.08.2018. 19.45

OSTALE ANALIZE ZA DANAS KAO I NAŠ MINULI RAD PROČITAJTE OVDJE 

KLIKNI TU ZA ARHIVU ANALIZA
Ulog je uvijek iskazan u unitima, na našem portalu je 1 unit = 10 eura, dok vama savjetujemo da 1 unit nikad ne prijeđe razinu od 0.5% vaše ukupne kladioničarske banke)
U današnjem vremenu, kada su svima dostupne informacije, a kladionice su uvijek korak ispred, jedini način za dugoročni profit su SINGLE oklade. I to ne bilo kakve, već dobro analizirane, dugo isčekivane, pravovremeno odigrane, SINGLE oklade 
 
 
Srbija - Latvija
05.08.2018. 19.45
BET365 kvote: ----
Bet at Home kvote: 1.40 2.70

 
Bet at Home je kladionica s najširom ponudom za naše tržište, ovdje možete naći sve, od rukometne druge lige u Hrvatskoj ili Srbiji, pa sve do nižih košarkaških i nogometnih liga. Ne okljevajte, registrirajte se još danas, pravi je trenutak jer vam vaš omiljeni kladionički portal TOP KLADIONICA donosi ogroman bonus na prvi depozit. Kvote su jako dobri i što je još važnije, dostupne prije nego kod ostalih online kladionica, tako da možete pravovremeno kapitalzirati na dobivenoj informaciji.
 
Današnji dan donosi nam pregršt zanimljivosti i jako jako dobrih tipova. Nakon nekog vremena, imati će te priliku dobiti i više nego jednu analizu za ovaj dan portala TOP KLADIONICA. I sami znate kako je loša ljetna kladionička ponuda, no sada, kako se bližimo sredini Kolovoza, situacija ide na bolje, pa se i mi vraćamo svakodnevnom ojavljivanju jedne ili  više analiza. Stoga, nemate više što čekati, uišite se na našu mailing listu i budite obavješteni točno u trenutku kada naš novi super par izađe vani.

Prvi par za danas je finale košarkaškog prvenstva za starije kadete do 18 godina. Prvenstvo se igra u Litvi, a nažalost, naša selekcija se pod vodstvom Anzulovića dobrano izblamirala. Imamo momčad koja se mogla boriti za medalju, imamo i najboljeg igrača na turniru u liku i djelu Luke Šamanića, ali isto tako imamo i "Grincha" na klupi, Anzulovića, koji je napravio sve da se ova djeca osjećaju neugodno u svakom trenutku na terenu, da igraju u grču i naravno, ovaj rezultat ne treba iznenaditi nikoga. Ovo nije hokej, izmjene se ne rade svakih 3 minute po 2 igrača, tako se razbija ritam i ruši samopouzdanje dečkima koji nemaju pravo na grešku.

No dobro, dosta o našima.

U današnjem finalu se sastaju ekipe Latvije (čisto da napomenem, Hrvatska izabrana vrsta je ovu Latviju rastavila na proste faktore u prvom meču) i ekipa Srbije, koja je možda timski najtalentiranija na ovom prvenstvu.

Za mene nema dvojbe, iako je Latvija domaćin, mislim da Srbija danas ide kući s zlatom oko vrata jer su stvarno dominanti i dobri. Zaslužili su to, dobro su vođeni, a imaju i dvije ekstra klase da ih dovedu do cilja. Naravno, pričam o Petruševu i Pecarskome. Kada imaš takve dvije sile na 4 i 5 onda se ne moraš ničega bojati na ovim natjecanjima mlađih kategorija. Petrušev ima skok i silu, nitko ga od Latvijaca ne može zaustaviti, dok Pecarski ima tu  finesu, predivan skok šut i mogućnost opetovanog zabijanja iz raznih situacija. Dečko je mašina za koševe. Ostatak rostera je fino ukomponiran, dečki imaju sve što je potrebno za titulu, svi mogu pogoditi otvreni šut i igraju obranu krvavih koljena.

Latvija visi  o jednom čovjeku i ako taj dečko danas ne ode preko 30 poena, oni nemaju šanse. Pričam o Zagarsu, mladom pleju iz Joventuta koji igra strašno dobro natjecanje. Ima odličan šut, dobar ulaz, a ni pregled igre mu nije za "baciti". No, danas će mu se dogoditi isto što i u meču s Hrvatskom. Tada ga je uhvatio Palokaj, koji mu parira visinom i dužinom, te mu je bilo onemogućeno razviti njegovu igru, a danas će ga držati još "luđi" terijer, Paunović, koji je jednako brz, ali je dosta viši i snažniji te mislim da će on biti igrač koji će donijeti prevagu. Pratim tog dečka još od pripremnih U15 turnira, nikada nije u prvom planu, a uvijek igra točno onako kako treba, kada Srbi trebaju koš, evo Paunovića s poludistance, kada trebaju zatvoriti skok, evo ga u BoX Outu. Strašno zahvalan igrač.

Po meni, Srbi su značjno jači pod košem, a imaju i odlične braniče vani da zustave bjesomučno šutiranje trica s velikom postotkom kod Latvije. Mislim da su puno veći favoriti nego što je izraženo kvotom.

Iako se igra u Latviji, i kriterij će biti domačinski, mislim da Srbi mogu i protiv toga te da su do danas novi prvaci Europe do 18 godina.

5 unita uloga čini ovo tipom dana.

NAŠ PICK: Pobjeda Srbija  (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.40 kvoti)
ULOG: 5/10 Unita (1 unit = 10 eura)


 
Single DANA:

NAŠ PICK: Pobjeda Srbija (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.40 kvoti)

UKUPNO: 1.40
Ulog 5 unita (50 eura) - Dobitak 70 euraUplati dobitan listić tu BetAtHome 


 
 


Pogledajte i ostale bonuse kladionica u našoj ponudi
KLIKNI I PRONAĐI SVOJ BESPLATNI BONUS!

Provjerite i ostalu ponudu za FIBA U-18 EURO!