Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza ST. QUENTIN - BOULZAC 14.01.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Danas s početkom u 20:00 na rasporedu imamo duel između St. Quentina i Boulzaca. Ove dvije ekipe se trenutno nalaze u potpuno različitom raspoloženju i trebamo pokušati kapitalizirati na tome.

Boulzac se trenutno nalazi na 5. mjestu tablice s omjerom od 7 pobjeda iz 12 mečeva, no treba ueti u obzir jako loš početak sezone za ovu ekipu. Naime, u prva četiri kola, dok se momci još nisu uigrali i dok nisu dovedena adekvatna pojačanja, Boulzac je bio na omjeru od 0-4. Od sredine Studenoga, Boulzac je na omjeru od 7-1, s time da je taj jedan poraz bio od pola koša, i to na strani.

St. Quentin ima solidan omjer od 2-3 na domaćem terenu, ali isto tako, današnji domaćin je u vrlo lošoj seriji od 5 vezanih poraza kojoj danas nikako ne vidim kraj. Jednostavno, St. Quentin nema dovoljno kvalitete u rosteru. Osim Gillea koji je jako dobar šuter, Ljubičića koji je bio solidan u domaćem prvenstvu Hrvatske i Kendalla koji je imao dobre statse u jako lošoj izraelskoj drugoj ligi, ovdje nema igrača koji može nositi ekipu na ovom levelu, barem na nivou solidnog startera.


 
Boulzac je, s druge strane, prepun za ovaj nivou košarke. Osim Fevriera koji bi defintivno mogao igrati ( I igra je jako uspješno) na Eurocup Levelu, Boulzac ima dva jako dobra centra što je rijetkost u ovoj ligi, DeJonga i Foullanda, kao i Moorea koji može izmisliti poene ili akciju za poene iz ničega. Jednostavno vjeujem da su prvi favoriti za uzimanje ove lige i za proboj u elitni dio natjecanja u Francuskoj. Ne vidim što bi ih, osim serije ozljeda, moglo zaustaviti.

Za mene nema pretjerane dvojbe danas.

Za 10 unita uloga pobjeda Boulzaca je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: POBJEDA BOULZAC @ 2.00 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA