Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza TENERIFE - JOVENTUT 17.10.2020.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Danas idemo ponovno u Španjolsku, na derbi dvoboj ekipa iz drugog plana ACB lige. Današnji suparnici, Tenerife i Joventut igraju ponajbolji basket u španjolskoj ove sezone, što i nije toliko čudno kada im se pogledaju rosteri prepuni pravih znalaca.
Tržište i javno mišljenje naginju pobjedi Joventuta danas, ali ja to baš i ne dijelim i za to imam i više nego dovoljno razloga.

Joventut je za ovu sezonu napravio strašan upgrade u rosteru, doveli su Antu Tomića, koji kakav je da je, i dalje spada među top5 Centara u ligi, dok ga loptama hrani Pau Ribas, pomalo divlji ali strašno atraktivan i kreativan plej odličnog šuta. Nije ni čudo da su oboje nosili dres Barcelone toliko dugo godina, stvarno imaju taj extra kvalitet. 

Trener Duran je napravio što bi svako pametan napravio, ova dva gore navedena veterna okružiio je igračima zadatka koji se bore, na svakom su skoku i igraju odličnu obranu uz naravno, pogađanje otvorenih šuteva. U takvim sitaucijama i Ribas i Tomić moraju igrati preko 30 minuta po meču ali njihova potrošnja nije ogromna kolika bi bila inače kada bi morali biti prvi braniči na svojim pozcijama.


No, ipak je veliki problem što Joventut igra u ritmu u kojem igra. Osim što preferiraju brzu košarku, igraju ritam od 2 do 3 meča tjedno, i to često uzme danak ovako rano u sezoni, pogotovo kako igraju kraću rotaciju.
Tu dolazimo do Tenerifea koji je objektivno bolji tim. Shermandini, Huertas, Salin, Tyler Cvanaugh su igrači koji imaju odličan CV, a ovdje danas će Cavanaugh imati dosta minuta jer Tomiću ne odgovara igra protiv takvog tipa visokog igrača.

Tenerife igra odlično trenutno, odmorni su i imaju dosta širi roster s više opcija, obrana im je na razini, a imaju i oružje u vidu Huertasa koji zna Tomića u dušu, zna kako voli lotpe i zna kakve mu lopte ide, tako da bi majstor krađe kao Marcelinho mogao imati odličan defenzivan meč.

Joventut je ovdje ipak precjenjen. Za 10 unita uloga pobjeda domaćih je tip dana portala TOP Kladionica.TIP DANA:  POBJEDA TENERIFE @ 1.64 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA