Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza TORUN - ANWIL 18.10.2020.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Vjerojatno u svijetu košarke ne postoji toskičnija veza  i bolji spoj (paradoksalno) nego Ivan Almeida i Anwil. Almeida godina odlazi, igra malo negdje drugdje, pa se vrati, pa ode, pa se vrati, i tako nekoliko puta u sezoni. Pretjerujem, ali to izgleda otprilike tako. Poljska mu odgovara, ovdje izgleda kao zvijer na terenu, i nikome, pa ni njemu samome vjerojatno nije jasno kako ne uspjeva ponoviti te igra izvan poljskih terena jer očni faktor ne laže, dečko ima suhi kvalitet za Euroligu.

Evo, sada se ponovo vratio u Anwil i opet dominira, igra strašno, u prošlom kolu je imao index 38!! s time da je tricu gađao 0-7. Toliko je Ivan Almeida dobar na ovom levelu.
Danas njegov Anwil ide u goste Torunu, odličnoj ekipi iz gornjeg doma lige. Prvih par kola Torun je igrao s 6 igrača u rotaciji, no sada su se stvari malo promjenile, pojačanja su im stigla i to izgleda dosta bolje. Donovan Jacksson i Obie Trotter garantiraju poene i kakvu takvu kreaciju, dok bi Bragg i Woods trebali povući u obrani. No ova ekipa igra točno onoliko koliko su ih spremni povući Kulig, Cel i Diduszko, tako je bilo kada su imali dosta jače strance, a tako je i sada.


Po meni, Anwil je ovdje danas favorit stoga me jako čudi ova kvota od 2.45 koju nam daje BET365 kladionica. Objektivno, Anwil nije strašno dobar na gostovanjima, ali Torun nije ekipa koja može iskorsitit najveću boljku Anwila, a to je obrana obruča. Kulig je centar u tijelu četvorke, nešto kao naš Ive Ivanov, i to naš Radić može dosta dobro pokriti.

Anwil s Almeidom je skroz drugačija ekipa, a dodajmo na to da su ovdje još Garlon Green koji ima uvijek poene u rukama s krila, Booker i Moore koji su odlični kreativci i Scorreri, kao i Zamojski i Lokhoday koji oboje imaju iskustvo Eurolige i to ne kao statisti.

Mislim da su domaći poprilično precjenjeni danas, ali uzevši u obzir Anwilov nedostatak performansa na gostovanjima koji ih muči godinama, s ulogom ne treba divljati.

Za 5 unita uloga pobjeda gostiju je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA:  POBJEDA ANWIL @ 2.45 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA