Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza TRAILBLAZERS - LAKERS 07.12.2019.

KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!

NBA noć pred nama je jako zanimljiva. Noć s petka na subotu po našem vremenu je uvijek u američkoj košarci prometna, a danas imamo jedan posebno zanimljiv par na koji ćemo skočiti s  punim ulogom jer bi sve manje od toga bilo propuštanje prave prilike.

Lakersi su, uz Clipperse i Buckse prvi favoriti za naslov ove godine. Osobno mislim da kantu na kraju neće podignuti jer im nedostaje opcija izuzev Jamesa i Davisa, Kuzma je u najbolju ruku prosjećan scorrer, dok je ostatak prilično tanak. Clippersi u isto vrijeme, izuzev Leonarda i Georgea koji su u najboljim godinama, imaju najjači pick and roll duo u ligi u ovom trenutku, Lou Williams-Montrazzel Harrel je osovina koja može izmisliti koš kada nikome drugome ne ide, a najveća snaga im leži u tome što nominalno vode drugi unit, pa su na terenu često s drugim postavama protivničkih ekipa, a tu ih tek nitko ne može zaustaviti.

No, to je ipak neka druga priča, danas se fokusiramo na duel Lakesa u RIP City-u. Portland igra solidnu sezonu, ništa spektakularno, ali s obzirom na sve date okolnosti, i realnu snagu zapada ove godine, ne može se reći da igraju ispod očekivanja iako su van PO slike.

KLIKNI NA JEDINI BET365 LINK KOJI RADI U HRVATSKOJMomčad koju predvode Lilliard i McCollum je pokušala ovo ljeto zakrpati rupu pod košem dovođenjem Whitesidea, ali on nije tip za modernu košarku, pogtovo na ovu jurnjavu po zapadu. Potpis Mela se pokazao kao pravi potez, ali pitanje je koliko će dugo to trajati.

Lakersi su po meni trebali uzeti Mela, i uopće ne sumnjam da će Carmelo danas imati jaku predstavu, ali uz omaleni backcourt Blazersa, domaći pobjedu ne mogu očekivati.
Mislim da su danas Lakersi realno ogroman favorit.

Davisa i LeBrona nitko ne može zaustaviti. Za pobjedu danas, Blazeri moraju imati tricu za 50% s oko 20 ubačaja što je granično nemoguće.

Za 10 unita uloga, Lakersi nastavljaju seriju pobjeda.

BET365 KLADIONICA ČASTI, REGISTRIRAJTE SE PREKO NAŠEG LINKA I OSVOJITE POSEBNE POGODNOSTI!!!

TIP DANA: Pobjeda LAKERS @ 1.52 BET365 KLADIONICA


KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!