Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza : Trento - Milano 11.06.2018. 20:45

OSTALE ANALIZE ZA DANAS KAO I NAŠ MINULI RAD PROČITAJTE OVDJE 

KLIKNI TU ZA ARHIVU ANALIZA
Ulog je uvijek iskazan u unitima, na našem portalu je 1 unit = 10 eura, dok vama savjetujemo da 1 unit nikad ne prijeđe razinu od 0.5% vaše ukupne kladioničarske banke)
U današnjem vremenu, kada su svima dostupne informacije, a kladionice su uvijek korak ispred, jedini način za dugoročni profit su SINGLE oklade. I to ne bilo kakve, već dobro analizirane, dugo isčekivane, pravovremeno odigrane, SINGLE oklade 
 
 
Trento - Milano
11.06.2018. 20:45

BET365 kvote: 2.00 1.80
Bet at Home kvote: 1.96 1.76

Bet at Home je kladionica s najširom ponudom za naše tržište, ovdje možete naći sve, od rukometne druge lige u Hrvatskoj ili Srbiji, pa sve do nižih košarkaških i nogometnih liga. Ne okljevajte, registrirajte se još danas, pravi je trenutak jer vam vaš omiljeni kladionički portal TOP KLADIONICA donosi ogroman bonus na prvi depozit. Kvote su jako dobri i što je još važnije, dostupne prije nego kod ostalih online kladionica, tako da možete pravovremeno kapitalzirati na dobivenoj informaciji.
 
Danas se nastavlja finalna serija u Italiji o kojoj smo već dosta pisali, riječ je naravno o dvoboju Milana i Trenta. Milano je prvu utakmicu rješio  prilično lako, u drugoj su se malo mučili ali su na kraju slavili bez problema dok je treći meč donio uskrsnuće Trenta kao ekipe i pobjedu od 8 razlike koja je realno, po prikazanome, trebala biti i dosta veća.

No bez obzira na loš performans u prošlom meču, stojim iza onoga što sam već rekao,a  to je da je Milano dosta bolja ekipa koja će iskorsitit objektivne mane domaćina i rješiti sve probleme u ovoj seriji u sljedećem meču.

Trento je strašno visinski limitiran, na četvorci i petici igraju igrači kojima je uzor Kyle Hines, dakle i Hogue i Sutton su strašno energični igrači, fundamentalno tehnički potkovani, ali bez ikakvog šuta i s stvarno limitiranom visinom. Obojca to nadoknađuju extremnom borbom za svaki posjed ali u široj slici, Milano bi ih trebao izdominirati u reketu, pogotovo kada izađu s postavkom u kojoj Micov igra četvorku i tako širi reket odličnim šutem za tri poena, a Gaudaitis unutra gradi igru ili leđima ili iz picka.

Nadalje, Milano se malo opustio nakon dvije vezane pobjede, ali danas nemaju to pravo jer serija se vrlo lako može zakomplicirati ako slučajno i danas ispuste pobjedu. Milano je bolji tim, obrana im se stvarno popravila, a imaju i najboljeg jedan na jedan igrača u Italiji, Goudenlocka koji je svoju kvalitetu pokazao u duelima s Bresciom na strani. Jedan nastup je bio posebno upečatljiv, kada je s svojih 14 vezanih poena slomio sve nade Brescie u zadnjoj četvrtini treće utakmice i tako odveo vodu na mlin Milaneza.

Milano je jednostavno raznovrsnija i bolja ekipa koja ima puno više napadačkih opcija koje bi trebale u ovakvom odnosu doći do velikog izražaja.

Ne može se dva puta za redom dogoditi da tako skupi i kvalitetni igrači ne mogu pogoditi "bunar" i slično.

Kvota na Milano je odlična i treba je iskoristiti. Ne za puni ulog jer je Milano nebrojeno puta ove godine pokazao da im nije za vjerovati na gostujućim utakmicama, ali za 5 unita boljeg para od ovoga za današnji dan nema..


NAŠ PICK:  Pobjeda Milano  (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.76 kvoti)
ULOG: 5/10 Unita (1 unit = 10 eura)


 
Single DANA:

NAŠ PICK:  Pobjeda Milano  (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.76 kvoti)

UKUPNO: 1.76
Ulog 5 unita (50 eura) - Dobitak 88 euraUplati dobitan listić tu BetAtHome 


 
 


Pogledajte i ostale bonuse kladionica u našoj ponudi
KLIKNI I PRONAĐI SVOJ BESPLATNI BONUS!

Provjerite i ostalu ponudu za Ponedjeljak!